06 / 07 / 2024

16. İstanbul Pencere Fuarı ne zaman

16. İstanbul Pencere Fuarı ne zaman

Türkiye’nin yenilikçi kapı ve pencere markası Doriva, 11-14 Mart tarihleri arasında 16. İstanbul Pencere Fuarı’nda sektörle buluşuyor. Doriva, otomasyona dayalı üretim teknolojisi ile yüksek kalitede kapı ve pencere profilleri üretiyor.

Egepen Deceuninck, İstanbul Pencere Fuarı’nda beğeni topladı!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.

İstanbul Pencere Fuarı 9-12 Mart'ta gerçekleşecek!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek.

Pakpen ile enerjide yüzde 40 tasarruf sağlanıyor!

Yapı sektörünün öncü firmalarından Pakpen, 11–14 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’na katıldı. Fuarda Pakpen ve PakDoor markası ile üretim yapılan pencere ve kapı ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Vefa'nın yeni markası Doriva görücüye çıkıyor!

Türkiye’nin yenilikçi kapı ve pencere markası Doriva, 11-14 Mart tarihleri arasında 16. İstanbul Pencere Fuarı’nda sektörle buluşuyor. Doriva, otomasyona dayalı üretim teknolojisi ile yüksek kalitede kapı ve pencere profilleri üretiyor.

Zeytinburnu 16/9 gökdelenleri yasaya uygun mu?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce İstanbul, Zeytinburnu'nda bulunan ve sık sık ' silüet ' tartışmalarının ortasında kalan 16 / 9 gökdelenlerinin yasaya uygun olduğunu belirtti.

Esenyurt 1264 ada 16 parselin imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, F21D25A pafta, 1264 ada, 16 ( ESKİ: 9 ) parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 17 Ekim 2014 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıkarıldı.

Baraj doluluk oranları 16 Ocak 2015!

İSKİ verilerinden derlenen bilgilere göre, kente su sağlayan barajlardaki mevcut su hacmi artmaya başladı. İstanbul barajlarının doluluk oranları 16 Ocak 2015 tarihi itibari ile 83.97'ye ulaştı.

İstanbul su kesintisi 16 Ocak 2015!

İstanbul'un bazı ilçelerinde 16 Ocak 2015 Perşembe günü su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

İstanbul elektrik kesintisi 16 Ocak 2015!

16 Ocak 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor

İstanbul Anadolu Yakası'nda 16 Ocak'ta elektrik kesintisi!

İstanbul'da Beykoz, Sancaktepe ve Üsküdar'daki bazı mahallelerde 16 Ocak Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak. İstanbul Anadolu Yakası' nda 16 Ocak'ta elektrik kesintisi yapılacak yerler şunlar...

İstanbul Defterdarlığı'ndan İstanbul'da satılık ve kiralık 16 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; 16 gayrimenkulün satış ve kiralama ihalesini yapacak. Söz konusu gayrimenkuller; İstanbul sınırları içinde Küçükçekmece, Fatih, Sarıyer ve Kağıthane'de yer alıyor.

Ayazağa su kesintisi 16 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer ilçesinin Ayazağa mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Bahçelievler su kesintisi 16 Aralık 2014 saatleri!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler ilçesinin Cumhuriyet mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 16 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

16. İstanbul Pencere Fuarı ne zaman Haberi

16. İstanbul Pencere Fuarı ne zaman

Yapıcı fikirlerin öncüsü Vefa, yeni markası Doriva’yı, 16. İstanbul Pencere Fuarı’nda görücüye çıkarıyor. Hem PVC hem de alüminyum profilleri içeren ürün gamı ile sektöre giren Doriva, otomasyona dayalı üretim teknolojisi ile yüksek kalitede kapı ve pencere profilleri üretiyor. Doriva, 11-14 Mart tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda yenilikçi ürünlerini sergileyecek.


Yurtiçi ve yurtdışına bayilik verilecek



Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, fuarda bayi adayları ile buluşacaklarını belirterek, “16. İstanbul Pencere Fuarı’nı sektör ile buluşacağımız ilk organizasyon olması nedeniyle çok önemsiyoruz” dedi.


Doriva’nın yenilikçi ürünlerini ziyaretçilere sunacaklarını ifade eden Koçyiğit, “Pencere Fuarı, sektörün en etkili fuarı olarak biliniyor. Her geçen yıl büyüyor ve sektör profesyonellerinin yer aldığı önemli bir fuar. Yapı sektörünün hareketlendiği dönemin hemen başında düzenlendiği için de büyük fırsatlar sunuyor....