06 / 05 / 2024

16 saatte b

16 saatte b

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

Akıllı saatte böylesi görülmedi: Apple Watch X geliyor!

Teknoloji devi Apple, Watch X ile akıllı saatte boyut atlıyor. Üst düzey tasarım değişikliklerine gitmeye hazırlanan marka, akıllı saatte devrim yaratacak. İşte detaylar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti! 24 saatte 4 büyük deprem!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son 24 saatte 4'ten büyük 4 depremin meydana geldiğini belirterek, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz ettiğini söyledi.

Akfen GYO’nun aktif büyüklüğü 16,6 milyar TL’ye ulaştı!

2023 yılının ilk 6 aylık rakamlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklayan Akfen GYO’nun aktif büyüklüğü 16,6 milyar TL’ye ulaştı...

Borsa haftayı ekside kapattı! 16 Haziran BIST 100 endeksi ne oldu? Hangi hisseler prim yaptı, hangi hisseler geriledi?

BIST 100 endeksi yüzde 0,36 oranında gerileyerek günü 5 bin 475 puandan kapattı. Gelecek hafta ise hem yurt içi hem yurt dışı veri gündemi oldukça yoğun. Özellikle TCMB faiz kararı piyasaların radarında olacak.

Vestel V-BOT PRO B Robot Süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dönemin en gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Vestel de V-BOT PRO B modeli ile bu rekabette boy gösteriyor. Peki VESTEL V-BOT PRO B Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 16 Haziran 2023 güncel fiyat listesi...

Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı! Kıyıda köşede dolar olanlar hemen baksın

Dün 20,50 TL'den kapanış yapan Dolar kuru bugün güne yükselişle. Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Dolar 16 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası açıkladı!

Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın

Son dakika euro/TL kuru küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar aynı zamanda euronun ne olacağını da araştırıyor. Euro 16 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası Başkanı'ndan açıklama geldi! Rota oluşturuldu! Acil bakın..

İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 farklı meslek grubundan çok sayıda personel alımı yapacak! Başvurular bitmeden yetişin!

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN 16 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını duyurdu. Bazı alımlardan KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Benzine bu gece 67 kuruş zam geliyor! Sürücülere büyük şok! Opet, BP, PO, Total, Shell 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Son dakika akaryakıt fiyatları sık sık gündem oluyor. Benzine bu gece 67 kuruş zam geliyor! Sürücülere büyük şok! Opet, BP, PO, Total, Shell 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Bu indirim sadece bakır hurda fiyatlarına gelirken demir hurda fiyatları yatay seyrine devam ediyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 16 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

16 saatte b Haberi

16 saatte b

Sponsorları arasında Star, 24 ve Turkcell’in de bulunduğu Perakende Günleri dün başladı. Bugün de devam edecek zirvede yerli ve yabancı şirketler bir araya gelerek yeni yatırımlar için kendilerini tanıtma fırsatı buldu. Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen Perakende Günleri’nin en önemli konuklarından biri de Suudi Arabistan merkezli Alhokair Group CEO’su Simon Marshall’dı. 18 ülkede bin 800’den fazla mağazayla, 80’in üzerinde uluslararası markayı temsil eden dünya devi Alhokair’ın CEO’su Marshall, Türkiye’nin perakende sektöründe büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, 2 Türk perakende şirketi ile birleşme konusunda müzakereler yürüttüklerini söyledi. Şirket isimlerini vermek istemeyen Marshall, Türkiye’de perakende sektörüne ciddi yatırımlar yaptıklarını belirtti. Bu yıl her 16 saate bir yeni mağaza açtıklarını ifade ederek perakende sektöründeki ihtiyaca vurgu yapan Marshall, Türkiye’de üretilen ve satılan...