06 / 07 / 2024

16 saatte bir mağaza açan firma

16 saatte bir mağaza açan firma

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

A101 16-21 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de birçok üründe indirim fırsatı var...

A101 16-21 Haziran 2024 aktüel kataloğu indirimli ürünlerini internet üzerinden paylaştı. A101'de birçok indirimli ürün raflardaki yerini alacak. 

Konut fiyatlarıyla birlikte otomobilde de reel düşüş hızlandı!

Otomobil reel fiyatında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 16,6 bir önceki aya göre ise yüzde 5’lik bir düşüş göze çarparken, Ekonomist Barış Soydan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut fiyatlarıyla birlikte otomobilde de reel düşüş hızlandığını belirtti.

İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aştı! Öğrenciler ucuz kiralık ev bulamıyor! 

İstanbul'da üniversite okuyan öğrencilerin en büyük sorunlarından biri barınma oldu. İstanbul'da 100 metrekarelik bir konutun kirası 16 bin TL'yi aşarken, daha ucuza kiraya verilen evlerin bakımsızlıkları şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar...

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

İnşaat demir fiyatlarında düşüş devam ediyor! Demir fiyatları yerle bir oldu! 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle beraber resmen yerle bir oldu. Demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? 16 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Altın fiyatları rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün rekora bir adım daha gitti! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 16 Mart 2023 altın fiyatları...

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklandı! Rakamlar göreni buz kestirdi! 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklandı! Rakamlar göreni buz kestirdi! 16 Şubat 2023 fiyat listesi

Yıkama kurutma bir arada! Beko Kurutmalı Çamaşır Makineleri kaç lira? İşte 16 Ocak fiyat listesi... 

Yıkama ve kurutma işlevini bir araya getiren kurutmalı çamaşır makineleri alandan ve zamandan kazandırıyor. Tek makineyle iki işi birden yaparken paranız da cebinizde kalıyor. Peki Beko Kurutmalı Çamaşır Makineleri kaç liraya satılıyor? Özellikleri ne? İşte 16 Ocak fiyat listesi.

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Dolar kuru bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru alış satış fiyatı yakından takip edilirken, doların ne kadar olacağı ise en büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak!  Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün...

Arabası olanlar çıldıracak! Benzin ve motorine rekor bir zam daha geliyor!

Sektör uzmanları brent petrolün varili 90 doları aşmasının ardından gevşeme yaşanmasının Türkiye ekonomisini nasıl etkileyeceğine yönelik bir açıklama yaptı. Uzmanlar akaryakıt fiyatlarının 16 lirayı bulacağını iddia ediyor!

Dolarda yeni zirve: 16 liradan işlem görüyor!

Milyonlarca vatandaşın yakından takip ettiği dolar/TL haftanın son işlem gününe rekor bir seviye ile başladı. Dolar/TL şu dakikalarda 16 liradan işlem görürken, euro ise 18 lirayı aştı.

Merkez Bankası politika faizini yüzde 16'ya indirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) 200 baz puan indirdi ve yüzde 16'ya düşürdü.

İnşaat sektörü için ihracat kapısı 15-16 Eylül’de açılıyor!

1.000’e yakın iş insanı 15-16 Eylül tarihlerinde 5. Afrika Forumu’nda bir araya geliyor. 5. Afrika Forumu’nda inşaat sektörü için yeni ihracat kapıları aralanacak.

16 saatte bir mağaza açan firma Haberi

16 saatte bir mağaza açan firma

Sponsorları arasında Star, 24 ve Turkcell’in de bulunduğu Perakende Günleri dün başladı. Bugün de devam edecek zirvede yerli ve yabancı şirketler bir araya gelerek yeni yatırımlar için kendilerini tanıtma fırsatı buldu. Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen Perakende Günleri’nin en önemli konuklarından biri de Suudi Arabistan merkezli Alhokair Group CEO’su Simon Marshall’dı. 18 ülkede bin 800’den fazla mağazayla, 80’in üzerinde uluslararası markayı temsil eden dünya devi Alhokair’ın CEO’su Marshall, Türkiye’nin perakende sektöründe büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, 2 Türk perakende şirketi ile birleşme konusunda müzakereler yürüttüklerini söyledi. Şirket isimlerini vermek istemeyen Marshall, Türkiye’de perakende sektörüne ciddi yatırımlar yaptıklarını belirtti. Bu yıl her 16 saate bir yeni mağaza açtıklarını ifade ederek perakende sektöründeki ihtiyaca vurgu yapan Marshall, Türkiye’de üretilen ve satılan...