06 / 05 / 2024

19. EMITT Fuarı

19. EMITT Fuarı

İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, tanıtılacak.

EMITT 19'uncu kez kapılarını açtı!

22-25 Ocak tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) açılışına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katıldı.

EMITT Fuarı bu sene 19. kez düzenlenecek!

19'uncu kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, kapılarını bugün açıyor. Fuara 70'i aşkın ülke, 4 bin 500'ü aşkın kurum, kuruluş ve belde katılacak.

Konya Gayrimenkul Fuarı 19 Nisan'da!

KONYA GAYRİMENKUL FUARI 2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım Finansman Fuarı 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek...

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Bursa Rising City Gayrimenkul ile 15. İnşaat Fuarı 19 Nisan'da!

Bursa'da düzenlenecek olan Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı eş zamanlı olarak 19 Nisan'da kapılarını açıyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz'da başlayacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcilerini ve alıcılarını bir araya getirecek olan Yalova Gayrimenkul Fuarı 19 Temmuz 2016 günü saat 10:00 ile 18:00 arası başlayacak. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek fuar 3 gün sürecek.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

IREXPO Gayrimenkul Fuarı 19-21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek!

IREXPO, Iran International Real Estate & Investment Exhibition 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Fuarın organizasyonu Elanexpo tarafından yapılmaktadır. Fuarın Türkiye çalışmalarını ise Atılım Fuarcılık yürütecektir.

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda Wome Deluxe'ü tanıttı!

Ortadoğu Grup EMITT Fuarı'nda yatırımı Wome Deluxe'ü tanıttı. Şirketin CEO'su Mehmet Gür, incekum'da 120 bin metrekare üzerine 1.800 yatak ile hizmet vermek üzere tasarlanan otelin alternatif turizmde yeni bir çığır açacağını söyledi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Emitt 2016 Fuarı kapılarını açtı!

DOĞU Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla 20. kez kapılarını açtı. Bu yıl 70 bin metrekarelik 11 salonda, 4.500 firmanın yer aldığı fuara 70’e yakın ülke katıldı.

Mersin projeleri Emitt Fuarı'nda sergilendi!

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 20. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Afyonkarahisar EMITT Fuarı'nda görücüye çıkacak!

Afyonkarahisar Belediyesi, dünyanın 5. büyük turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT Fuarı'nda Afyon'u tanıtacak.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

19. EMITT Fuarı Haberi

19. EMITT Fuarı


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.

İstanbul’da gerçekleşecek 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü İzmir tanıtımı yapılacak. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında İzmir’i temsil edecek heyette; İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA),...