06 / 05 / 2024

19. EMITT nerede olacak

19. EMITT nerede olacak

İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, tanıtılacak.

SON DAKİKA DEPREMLER! 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 19 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? 19 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu, nerede oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta olan yıkıcı depremlerden sonra deprem listesi sorgulanıyor. İşte 19 Nisan 2023 deprem listesi!

Lenovo Ideapad en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Bazı Ideapad modelleri, tablet ve dizüstü bilgisayar işlevlerini bir arada sunan 2'si 1 arada cihazlardır. Diğer modeller, oyun oynamak için tasarlanmıştır ve yüksek performanslı donanım bileşenleri ile birlikte gelir.Peki Lenovo Ideapad uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Samsung Galaxy M13 ne kadar? En ucuz nerede satılır? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

6,6 inç Sonsuz-V Ekranla gelen Samsung Galaxy M13 ne kadar? En ucuz nerede satılır? İşte özellikleri ve 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

En ucuz Elektrikli Scooter nerede satılıyor? İşte, o adresler! Onvo 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

Trafikle boğuşan şehir yaşamında en büyük yardımcınız olan elektrikli scooterlar çokça talep görüyor. Peki, hangi elektrikli scooterlar çok satılıyor? Elektrikli scooterda en çok tercih edilenlerden biri olan Onvo Ov-110 Elektrikli Scooter, 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

En ucuz Arçelik Telve kahve makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Arçelik’in en sevilen küçük ev aletlerinden olan Arçelik Telve, şimdi inanılmaz fiyatlarıyla sizi bekliyor. Arçelik Telve’den herkes memnun ve birçok kişi de fiyatlarını araştırıyor. Sizin için en uygun fiyatlı Arçelik Telve Türk kahvesi makinesini araştırdık. İşte, en ucuz Arçelik Telve 19 Eylül 20

Quattro İstanbul nerede?

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul projesinin ön lansmanı 19-20 Şubat hafta sonu RAMS Global güvencesiyle görücüye çıkıyor. Detayları belli olan projenin nerede yükseleceği yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki proje nerede yükselecek? İşte detaylar...

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Genyap Oxygen nerede?

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Oxygen projesi 19 kattan meydana geliyor. Peki Genyap Oxygen nerede yer alıyor?

Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede?  

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), yeni projesi için hazırlıklara başladı. Peki Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre uzaklıkta olacak Paşaköy Sancaktepe Sinpaş nerede inşa ediliyor?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak?

Rami Kuru Gıda Hali kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna, 19 Aralık 2017 tarihinde Eyüp Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yanıtını verebiliriz.

19. EMITT nerede olacak Haberi

19. EMITT nerede olacak


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.

İstanbul’da gerçekleşecek 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü İzmir tanıtımı yapılacak. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında İzmir’i temsil edecek heyette; İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA),...