20 / 07 / 2024

1983Beyoğlu Çikolata şube sayısı

1983Beyoğlu Çikolata şube sayısı

32 yaşındaki kadın girişimci Seda Sezer Şahin'in temellerini Antalya'da attığı 1983Beyoğlu Çikolata bugün Adana'dan Konya'ya kadar 15 şubeye ulaştı. Franchise sistemiyle büyüdüklerini söyleyen Şahin, "2020 yıl sonuna kadar bayi sayımızı 25'e yükseltmek istiyoruz" dedi...

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

1983Beyoğlu Çikolata 25 şubeye ulaşacak!

32 yaşındaki kadın girişimci Seda Sezer Şahin'in temellerini Antalya'da attığı 1983Beyoğlu Çikolata bugün Adana'dan Konya'ya kadar 15 şubeye ulaştı. Franchise sistemiyle büyüdüklerini söyleyen Şahin, "2020 yıl sonuna kadar bayi sayımızı 25'e yükseltmek istiyoruz" dedi...

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

İshak Memişoğlu: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm oluyor!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun’da kentsel dönüşümün vatandaşları mağdur ederek, amacı dışına çıktığını belirtti...

İMO, Beyoğlu'ndaki bina çökmesinin ön raporunu hazırladı!

İMO İstanbul Şube Başkanı Suna, Beyoğlu ilçesinde geçen hafta bir binanın çökmesine ilişkin hazırlanan raporu basın mensuplarıya paylaştı...

TÜGVA İzmit İlçe Şube binası açıldı!

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı İzmit İlçe Şube binası hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da katıldı.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

Kadooğlu Otelcilik Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz Şubesi, Veli Kadooğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde açıldı.

Faruk Güllüoğlu 2016 sonuna kadar 10 yeni şube açacak!

Baklava başta olmak üzere tatlı sahasının etkin oyuncusu olan Faruk Güllüoğlu, yıl sonuna kadar 10 yeni şube daha açmayı hedefliyor. Şirketin Türkiye genelinde 70 mağazası bulunuyor.

Saraçoğlu Mahallesi'nin Ankara Büyükşehir'e devredilmesi kesinleşti!

Saraçoğlu Mahallesi’nin, Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi kesinleşti. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Osman Gümrükçüoğlu: İnşaat, Türkiye’nin lokomotifi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı ve yönetim kurulunu makamında kabul etti. İşte Osman Gümrükçüoğlu'nun inşaat sektörü değerlendirmeleri...

1983Beyoğlu Çikolata şube sayısı Haberi

1983Beyoğlu Çikolata şube sayısı

Seda Sezer Şahin, Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nü Yüksek Onur Belgesi alarak bitiren genç bir kadın girişimci. 32 yaşındaki Şahin, üniversiteyi bitirir bitirmez İstanbul'da önce TAV Kurumsal İletişim Bölümü'nde staj yapıyor. Hemen ardından da sektörün lider firmalarına medya danışmanlık hizmeti veren bir ajansta medya sorumlusu olarak çalışıyor. 2013 yılında evlilik dolayısıyla Antalya'ya yerleşiyor. Burada medya iletişim danışmanlık hizmetinin çok profesyonel olmadığını fark ediyor. Bu alanda bir süre freelance olarak çalışıyor. Ancak sonra farklı bir alanda fırsat yakalayıp girişimci oluyor. Seda Sezer Şahin ile kurduğu 1983Beyoğlu Çikolata markasını ve hedeflerini anlattı. 

Ekonomist'ten Özlem Bay Yılmaz'ın haberine göre; 1938 Beyoğlu Çikolata 10 franchise verecek.

Franchise koşullarınız ne?

Markamıza yönelik franchise koşullarımız: 

50 bin TL marka isim hakkı bedeli ve aylık cirodan...