29 / 04 / 2024

1Coastal City adres bilgileri

1Coastal City adres bilgileri

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

1Coastal City satılık daire!

1Coastal City satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan 1Coastal City projesinde teslimlerin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City örnek daire!

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanan 1Coastal City projesinde daire fiyatları 209 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Özyurtlar 1Coastal City Gürpınar projesi 4 Nisan'da satışta! 149 bin TL'ye!

Özyurtlar 1Coastal City Gürpınar projesi 4 Nisan'da satışa çıkıyor. Ön taleplerin toplandığı 1Coastal City Gürpınar projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 149 bin TL'den başlayarak değişiyor...

1Coastal City projesinde 273 bin TL'ye!

1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar bölgesinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 273 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları!

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları 273 bin liradan başlayarak değişiyor. 1Coastal City projesi bu yıl sonu teslim edilecek...

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Bakırköy City adres bilgileri!

Bakırköy City adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje Beyaz İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat 4 projesiyle Cityscape’e katılacak!

İnşaat sektöründe güvenin ve kalitenin adresi Özyurtlar İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015’te, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak

Denizli Aqua City adres bilgileri!

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede ödemelere göre banka kredisi uygulanıyor. Denizli Aqua City adres bilgileri kapsamında İzmir Asfaltı Üzeri 5 kiometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Aqua City Denizli adres!

Daire alanlarının 72 metrekareden başladığı proje toplam 900 adet daireden meydana geliyor. Aqua City Denizli adres bilgileri kapsamında proje İzmir Asfaltı Üzeri 5 kilometre mesafede yükseliyor.

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

1Coastal City adres bilgileri Haberi

1Coastal City adres bilgileri

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City  Residence  Özyurtlar İnşaat  imzası taşıyor.


208 konut ve 29 ticari birimden meydana gelen 1Coastal City Residence 47 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. 


Daire seçeneklerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildiği 1Coastal City Evleri'nde yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için 24 ay taksit imkanı sunuluyor.


1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Gürpınar 1Coastal City konum olarak alışveriş merkezi ve en yakın okula 3 dakika, sahil, restaurant ve eğlence merkezlerine 2 dakika, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, hastane ve toplu taşıma araçlarına 5 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Daire fiyatlarının 219 bin TL'den başladığı Büyükçekmece 1Coastal City'de sinema odaları, Türk hamamı, sauna, tuz odası ve vitamin bar, özel teras manzarası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi...