04 / 05 / 2024

1Coastal City avantaj

1Coastal City avantaj

“Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturan Özyurtlar projesi 1Coastal City'de avantajlı kampanyalar devam ediyor. Deniz manzaralı daireleriyle 365 günü tatil keyfi sunan 1Coastal City, Büyükçekmece'de yer alıyor.

Lüks ve kalitenin adresi 1Coastal City!

Özyurtlar İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen 1 Coastal City projesi, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece-Gürpınar bölgesinde inşa ediliyor. Projede konutların başlangıç fiyatı 269 bin TL olarak belirlendi...

İstanbul'a bir kez bakacaksanız, 1Coastal City'den bakın!

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece ilçesine bağlı Gürpınar bölgesinde inşa edilen 1 Coastal City projesi, Özyurtlar İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor. Satışlara devam edilen projede 2+1'ler 299 bin TL'den başlıyor...

Hayat City Mahmutbey'de yüzde 60 peşin 18 ay vade fırsatıyla! Teslimler 2025'te!

Özak GYO tarafından Basın Ekspres'e komşu olarak yükselen projede yüzde 60 peşin 18 ay vade avantajı devam ediyor. Peki Hayat City Mahmutbey'de konut fiyatları ne kadar? Hayat City Mahmutbey'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Rams City Haliç'te yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç yıl sonu avantajı başladı. Konut sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin, 30 ay vade fırsatı devam ediyor.

 Kendi klasmanında rakibi yok! İşte Honda City 2023 uygun kampanya seçenekleri ve Ocak ayı fiyat listesi

Yeni bir Honda city sahibi olmak isityorsanız, Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarından faydalanabilirsiniz. 2023 senesine özel kredi şartları nı ve CVT Şanzıman Yağlarında İndirim Avantajını da kaçırmayın. Kampanya Kasım 2022-31 Aralık 2023 arasında geçerli.

Bakırköy City'de vade farksız 24 ay taksitle!

Bakırköy City'de 2. etapta son kalan daireler için satışlar ve ödeme kolaylıkları devam ediyor. 25 peşinata 24 ay sıfır faizle şirket bünyesinde vadelendirme yapılabiliyor. Ayrıca düşük faizli kredi avantajı da sunuluyor..

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinde 0 faiz avantajı!

Bakırköy City'de yüzde 25 peşinat sonrasında kalan bedeli 24 ay 0 faizle ödeniyor. 10 katlı 5 bloktan meydana gelen Bakırköy City  Beyaz İnşaat  imzasını taşıyor. 

Tempo City Konutları 1.200 TL taksitle!

Tempo City Evleri için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı sunuluyor. 60 ay sıfır faizle 2 bin 800 TL'den başlaya taksitlerle ödeme yapılabilen Tempo City projesi Sur Yapı imzası taşıyor...

Tempo City Kağıthane teslimleri ne zaman?

Sur Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Tempo City projesinde fiyatlar indirim avantajıyla 592 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Tempo City Kağıthane ev fiyatları!

İstanbul Kağıthane'de Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tempo City projesinde sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirme avantajı bulunuyor. Projede fiyatlar 592 bin TL'den başlıyor...

1Coastal City projesinde 273 bin TL'ye!

1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar bölgesinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 273 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları!

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları 273 bin liradan başlayarak değişiyor. 1Coastal City projesi bu yıl sonu teslim edilecek...

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat satılık daire fiyatları 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. 36 aya varan vade avantajı sunan proje 200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Smart City'de esnek ödeme avantajıyla! 400 bin TL'ye!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

Smart City'de kişiye özel vade farksız ödemelerle!

Konum ve yer seçme avantajının çok kısa bir dönem daha devam edeceği Smart City Projesinde kişiye özel vade farksız firma bünyesinde ödeme planları yapılıyor.

1Coastal City avantaj Haberi

1Coastal City avantaj

Özyurtlar İnşaat’ın A ve A Plus konut alıcısına hitaben projesi 1Coastal City, Büyükçekmece Gürpınar’da inşa ediliyor. 208 konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. 


Nisan ayında Dubai'de uluslararası yatırımcıdan tam not alan ve Eylül'de Türkiye'de tanıtılan 1Coastal City projesi, özel teraslı daire sahiplerine de deniz manzarası keyfi yaşatıyor. 47 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahip 1Coastal City, 3 bloktan meydana geliyor. 


Konutların yanı sıra 27 ticari ünitelerin de yer aldığı 1Coastal City projesi “Country” yaşam tarzını modern mimariyle buluşturuyor. Haziran 2016’da teslim edilmesi planlanan 1Coastal City’de evler ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edilecek. Proje kapsamında ayrıca her daireye 10 metrekarelik depo da sağlanacak. 


1Coastal City projesinin sosyal alanlarında sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema...