27 / 04 / 2024

1inci Çukurova Yapı Zirvesi

1inci Çukurova Yapı Zirvesi

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı 6 milyar liralık Adana'ya yapılan en büyük yatırım olan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde tanıtılacak.

1'inci Çukurova Yapı Zirvesi Adana'da düzenlenecek!

Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı “1. Çukurova Yapı Zirvesi” için hazırlıklar başladı. Zirve ulusal ve uluslararası birçok önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Çukurova Havalimanı için yer teslimi yapıldı!

Adana ile Mersin'in en önemli projelerinden biri olan Çukurova Havalimanı projesi için yer teslimi yapıldı. 

Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim'de yeniden yapılacak! 

Limak-Kalyon-Cengiz’in elenmesinden sonra Mart'ta iptal edilen ve Ulaştırma Bakanı’nı yiyen Çukurova Havaalanı ihalesi Ekim sonunda tekrar yapılacak. CHP milletvekili Burhanettin Bulut, “Gözümüz, bu ihalede. 500 milyon Avro harcanacağına mevcut havaalanı modernize edilsin” dedi.

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündeminde!

Çukurova Havalimanı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi iptal mi edildi?

Çukurova Bölgesel Havalimanı Üst Yapı İhalesi'nin iptal edilme nedeni meclis gündemine taşındı. CHP'li  Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çukurova Havalimanı ihalesi yapıldı!

Çukurova Havalimanı’nın iç ve dış hatlar, kargo, kule ve itfaiye binaları yapım ve işletim ihalesi bugün saat 10.00’da gerçekleştirildi. İhalede, 5 yatırımcı grub yer aldı. Ön görülen yatırım tutarı 250 milyon euro...

Türkiye'den konut alacak Avrupa’daki Türklere altın tavsiyeler!

Çukurova Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Son, Avrupa’daki Türklere Türkiye’den konut alırken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda önemli ipuçları verdi..

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediyesi'nden 6 bin metrekarelik arsa satışa sunuluyor. Arsa için ihale 21 Şubat'ta yapılacak..

Çukurova Balkon 20 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

Çukurova Balkon’da  “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası kapsamında sadece yüzde 5 peşinat ödeyerek hemen teslim ev sahibi olunabiliyor... 

Çukurova'da dönüşümle modern bir şehir kurulacak!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "afet riskli alan üzerinde kurulu Belediye Evleri mahallesinde bin 78 dönüm alan üzerinde yapılacak kentsel dönüşümle, modern bir şehir kuruyoruz" dedi.

Kartal Çukurova Balkon ödemeleri!

Kartal Çukurova Balkon ödemeleri kapsamında peşin ve kredili alımlarda yüzde 12 indirim sağlanıyor. Projede ikinci etap teslimleri Aralık ayında yapılacak...

Kartal Çukurova Balkon güncel fiyat 2017!

Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Kartal Çukurova Balkon'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor. Projede Adalar ve orman manzarasına hakim...

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

1inci Çukurova Yapı Zirvesi Haberi

1inci Çukurova Yapı Zirvesi

Kooperatif ve belediye toplu konut sistemiyle düşük maliyet gözetilerek düşük kalite ve depreme dayanıksız, olarak üretilen Çukurova ilçesindeki Belediye Evleri Mahallesi, yapıldığı dönemin şartları ve yıllar içerisinde yaşanan depremlerin etkisi ile şehir için sorun oluşturmaya başlayınca kısa bir zaman önce kentsel dönüşüm projesi başlatıldı. 



Sampaş A.Ş. uzmanlarınca hazırlanan ve 6 milyar TL'lik bir değerin oluşacağı planlanan proje, toplam 1078 dönüm alan üzerine yapılacak. Akıllı kent olarak planlanarak hayata geçecek projede, toplam 13 bin 2 adet konut ve iş yeri bulunuyor. 276 dönüm sosyal donatı alanı ve 247 dönüm de yeşil alana sahip olan proje tamamlandığında, gece 35 bin, gündüz 41 bin kişi yaşayacak. 



2,5 KM'LİK TİCARET AKSI 

Yıkımları yapıp da inşaatlara başladıktan 3 yıl sonra evlerin hak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Belediye...