04 / 05 / 2024

1stanbul Ispartakule fırsat

1stanbul Ispartakule fırsat

Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla yükselen 1stanbul Evleri, 90 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı!

Dağ Mühendislik  tarafından  Ispartakule'de hayata geçiren Tual Comfort'ta yüzde 10 peşin 60 aya varan vade seçeneğiyle ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Tual Comfort'ta hangi tip daireler yer alıyor, fiyatları ne kadar? işte detaylar...

Bizim Evler 7'de 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

İhlas Yapı, İstanbul’un prestijli yerleşim bölgelerinden Ispartakulede, TEM Ispartakule gişelerinin yanıbaşında konumlandırdığı Bizim Evler 7’de 10 bin TL peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

BanuEvleri Ispartakule 2 ve 3'te döviz bozdurana indirim fırsatı!

BanuEvleri Ispartakule 2 ve BanuEvleri 3'te 30 Aralık 2016 tarihine kadar 20 bin dolar ve üzeri döviz bozduran müşterilere, bozdurduğu döviz miktarının yüzde 6.1'i oranında indirim fırsatı sunuluyor...

Sur Yapı, Bahçeyaka'da 1800 TL’den başlayan taksit fırsatı!

Sur Yapı, Bahçeyaka Ispartakule projesini satışa çıkardı. 8 bin metrekare yeşil alana sahip projede, 1+1’den 4+1’e kadar değişen daireler 245 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 1800 TL’den başlayan taksit fırsatı sunuyor.

Banu Evleri 2 Ispartakule'de özel avantajlarla ev sahibi olma fırsatı!

Hasanoğlu İnşaat'ın yüksek yatırım fırsatı sunduğu, aile yaşantısına hitap eden projesi Banu Evleri 2 Ispartakule'de özel avantajlarla daire sahibi olunuyor...

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüksek yatırım fırsatı!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

Spradon Vadi’de bahar fırsatı! Fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor!

Hemen teslim avantajıyla konut satışlarının devam ettiği Spradon Vadi’de bahar fırsatı başladı. Ev arayışlarının ve taşınmaların hız kazandığı bahar döneminin gelmesiyle, kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıy

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası!

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand suitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor.

Orion Park Esenyurt'ta 60 ay vade fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve Topkapı İnşaat tarafından konumlandırılan Orion Park Esenyurt'ta 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 368 adet konut, 40 adet dükkan ve 20 adet ofis bulunuyor.

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı!

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı bulunuyor. Konyalılara ve Konya ’yı ziyaret edenlere ücretsiz olarak sunulan bu adrenalin yükselten eşsiz deneyime aileler, gençler davet ediliyor.

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Ede Tower'da lansmana özel indirim fırsatı!

Ankara 'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe ' de inşa edilen Ede Tower ' da, Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor...

1stanbul Ispartakule fırsat Haberi

1stanbul Ispartakule fırsat

Son konutların satışlarına devam edilen 1stanbul projesinde yer alan konutlar; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Ispartakule 1stanbul Evleri, İstanbul Avrupa yakası Ispartakule bölgesinde inşa ediliyor. Projede banka kredisi de kullanılıyor. 


Ispartakule 1stanbul Evleri'nin ödemeleri kapsamında satışı devam eden son daireler için yüzde 10 peşinatla 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Sosyal imkanları arasında; yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, fitness center bulunan 1stanbul Rezidans, 90 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Konut alanlarının 58 metrekare ile 219 metrekare arasında farklılık gösterdiği 1 stanbul Ispartakule, Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığı imzası taşıyor. 


Telefon: 0212 405 09 40 – 47

Web adresi: