28 / 04 / 2024

1stanbul Ispartakule Konutları

1stanbul Ispartakule Konutları

1stanbul evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 405 09 40 - 47 olarak belirlendi. Satışları tamamlanan 1stanbul Ispartakule projesi 1.118 konuttan meydana geliyor

Ebruli Torkam Ispartakule satış fiyatları!

2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Ebruli Ispartakule Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Proje 41 bin 168 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Ispartakule Ebruli Konutları ne zaman teslim?

Ebruli Ispartakule projesi 28 katlı kule ve 4 katlı konaklardan oluşuyor. Ebruli Ispartakule Konutları fiyat listesi 494 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Ispartakule'nin kura sonuçları açıklandı!

İstanbul Avcılar ilçesinde hayata geçirilen Emlak Konut Ispartakule Konutları'nın kura sonuçları açıklandı. Toplam 1.500 adet dairenin yer aldığı projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen Ispartakule Evleri kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Peki Ispartakule Konutları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekilişi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekilişi kapsamında daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

Avcılar Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Kura çekilişinin 12 Temmuz günü yapılacağı projenin son başvuru tarihi 3 Temmuuz olarak belirlendi. Peki Avcılar Ispartakule Konutları ne zaman teslim?

Ispartakule Konutları kura çekimi ne zaman?

Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet daire kurayla satışa çıkıyor. Projede 87,22 ile 221,14 metrekare arasında değişen büyüklükte daireler bulunuyor. Peki Ispartakule Konutları kura çekimi ne zaman?

Emlak Konut GYO Ispartakule Konutları başvuru ücreti!

Emlak Konut GYO ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen projede toplam 1.849 adet daire bulunuyor.Peki Emlak Konut GYO Ispartakule Konutları başvuru ücreti kapsamında iki grup için ne gibi farklılıklar olacak?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek Ispartakule Konutları fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekimi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi!

Avcılar Ispartakule Konutları satış ofisi ile 0216 579 15 15 telefon numarasıyla iletişime geçebilirsiniz. Son başvuru tarihi 3 Temmuz olan projede 1.849 daire bulunuyor.

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları!

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.. İstanbul Avcılar'da yükselecek projede alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 5.000 TL başvuru bedeli ödeniyor.

Emlak Konut Ispartakule Konutları başvuru!

Toplam 1.500 adet dairenin satışa sunulduğu Emlak Konut Ispartakule Konutları başvuru süreci devam ediyor. Toplam yatırım bedeli 250 milyon TL olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi!

Emlak Konut Ispartakule Konutları kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek. Dairelerin büyüklükleri 87,22 metrekareden başlangıç gösteren proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da hayata geçirilecek.

1stanbul Ispartakule Konutları Haberi

1stanbul Ispartakule Konutları

1stanbul projesi, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında inşa ediliyor. 1stanbul Evleri iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ispartakule Bir İstanbul Evleri İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule'de yer alıyor. 17 ve 19 katlı 11 blok halinde yükselen 1stanbul Ispartakule Evleri 1.118 adet konuttan meydana geliyor.


1stanbul Ispartakule Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasın değişiyor. 


Bir İstanbul Konutları'nda dairelerin tamamı satıldı. 1stanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0212 405 09 40 - 47 olarak belirlendi.


Biristanbul Evleri sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları...