28 / 04 / 2024

1stanbul ıspartakule son durum

1stanbul ıspartakule son durum

1stanbul evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 405 09 40 - 47 olarak belirlendi. Satışları tamamlanan 1stanbul Ispartakule projesi 1.118 konuttan meydana geliyor

1stanbul Ispartakule'de ticari ünite sayısı 18'e çıktı!

Emlak Konut GYO, 1stanbul Ispartakule projesinde revizyona gidiyor. 1stanbul Ispartakule'de konut sayısı değişmeyecek ancak ticari üniteler 18'e çıkarılacak...

Unikonut Ispartakule'de hemen teslim son daireler satışta!

Emlak Konut Unikonut Ispartakule projesinde hemen teslim son dairelerin satışı devam ediyor. Yeni Doğuş inşaat imzası taşıyan projede daire fiyatları 290 bin lira ile 800 bin lira arasında değişiyor.

Ispartakule konut fiyatları 2016 son durum!

Ispartakule markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam ediyor, bölgenin 2019'da hizmete açılacak olan Mahmutbey-Bahçeşehir metrosu ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Ispartakule konut fiyatları 2016 son durum...

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselen projede toplam 152 adet daire satışa çıkarıldı. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün, bugün saat 17:30'a kadar kabul edilecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 2 gün!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselen projede toplam 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 2 gün kaldı.

Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün!

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Avcılar İlçe' sinde inşa ediIiyor. Ispartakule Evleri kura çekilişi için son 3 gün...

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru günü yarın!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselen projede toplam 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru günü yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru tarihi!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru tarihi 28 Eylül 2015 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün olan projede 1.849 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın!

Ödeme planına göre 240 aya kadar taksit imkanı sağlanan proje toplam toplam 1.849 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün!

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün. Toplam 1.849 konut ve 33 dükkandan oluşan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü!

Emlak Konut Ispartakule son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari üniteden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Emlak Konut Ispartakule Evleri son başvuru günü 3 Temmuz olarak belirlendi. Teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlenen projede dairelerin alanları 87,22 ile 221,14 metrekare arasında değişiyor.

Avcılar Ispartakule Evleri son başvuru günü!

Toplam 1.500 dairenin kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvurular devam ediyor. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İşte Avcılar Ispartakule Evleri son başvuru günü...

1stanbul ıspartakule son durum Haberi

1stanbul ıspartakule son durum

1stanbul projesi, Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında inşa ediliyor. 1stanbul Evleri iletişim bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Ispartakule Bir İstanbul Evleri İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule'de yer alıyor. 17 ve 19 katlı 11 blok halinde yükselen 1stanbul Ispartakule Evleri 1.118 adet konuttan meydana geliyor.


1stanbul Ispartakule Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasın değişiyor. 


Bir İstanbul Konutları'nda dairelerin tamamı satıldı. 1stanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0212 405 09 40 - 47 olarak belirlendi.


Biristanbul Evleri sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları...