05 / 05 / 2024

1stanbulda işçilere maaş ödenmiyor mu

1stanbulda işçilere maaş ödenmiyor mu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut'un 1stanbul projesi için yüklenici taşeron firmaya borcu yok.

Bunu yaparsanız emekli maaşınız artar! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? İşte emekli maaşı 2024! 

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi şimdiden maaşlarını artırmanın yöntemlerini araştırmaya başladı. İşte emekli maaşı 2024 ve emekli zam haberleri...

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Maaşlarda fark açıldı: Memur emeklisinin yeni maaşı 14 bin 925 TL, işçi emeklisinin yeni maaşı 13 bin 757 TL oldu!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından milyonlarca emeklinin zam hesapları resmen alt üst oldu. İşçi ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 37.57 zam uygulandı. Kök aylıklarda da düzenlemeye gidilmediği için maaşı 7.500 lirada kalan yüz binlerce emekli mevcut. Emekliler duruma tepki gösterdi. 

İnşaat işçisinin maaşı mühendisi geçti! Dolgun maaşlara rağmen işçi bulunamıyor...

Depremler sonrası artan inşaatlar ve ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları artarken, çalışacak işçi bulmakta sıkıntı yaşanıyor. İşçi bulmakta zorluk çekilirken çalışanların aldığı maaşlar ise görenleri şaşkına çevirdi. 

2024 asgari ücret planlaması belli oldu: Çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

2024 asgari ücret için gerim sayım başladı. Ay başında başlayacak olan komisyonda süreç resmen belli olacak. Peki asgari ücret çalışanlara nasıl yansıyacak? İşsizlik maaşı artacak mı?

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

İşsizlik maaşında buz kestiren rakam! Tam 10 bin 650 TL veriliyor! İŞKUR açıkladı!

İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bu yıl işsizlik maaşı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Böyle zam görülmedi! Tüm işçilerin maaşları yüzde 107.49 oranında artıyor

Ünlü üretici, tüm çalışan işçilerinin maaşlarına yüzde 107,49 oranında zam yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

7.500, 7.800, 8.000, 8.500 ... 10.000 TL maaş alan emekliler dikkat! İşte yeni zamlı maaşlara hemen bakın!

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı'ndan emekli olan vatandaşlar, Temmuz'da açıklanan yüzde 25 zamın ardından maaşlarının ne kadar arttığını öğrenmek istiyor. Derlediğimiz tabloda, 7.600 TL'den başlayarak 10.000 TL'ye kadar değişen maaşlar için artış miktarlarını bulabilirsiniz.

En düşük memur emekli aylığı 9 bin 877 TL oldu! İşte zamlı maaşların hesaplara yatırılacağı ay...

Milyonlarca memur emeklisinin beklediği temmuz maaş zammı netleşti. Peki, 2023 Temmuz maaş zammı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar....

İşsizlik maaşı yeni zamla kaç lira oldu? Rakamlar bir bir verildi! İşsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek?

En düşük memur maaşı ve memur maaş zam oranı ile ilgili yapılan açıklamaların ardından işsizlik maaşının ne kadar olduğu yeniden merak konusu oldu. Peki işsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek? 

1stanbulda işçilere maaş ödenmiyor mu Haberi

1stanbulda işçilere maaş ödenmiyor mu

Emlak Konut GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Doğu-Prekast-Üstünler-Tuna GYO İş Ortaklığı altında yapımı tamamlanan "İstanbul Avcılar Ispartakule 3.Bölge Arsa Satışı Gelir Paylaşımı İşi"nde; 520 Ada 2 Parsel ve 521 Ada 1 Parselde Geçici Kabulü işlemleri tamamlanmış olup bağımsız bölümlerin teslimleri ile birlikte yaşam başlamıştır.


Söz konusu Proje "Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı" usulü ile ihale edilmiş olup Şirketimizin, Yüklenicinin taşeron firmalara olan borçları ile ilgili herhangi bir yasal sorumluluğu bulunmamaktadır.


Adı geçen Projede taşeron firma işçisi olarak çalışan ve işçi alacaklarını alamadıklarını iddia eden ve alacaklı olduklarını yüklenici ve taşeron firma yetkililerinin imzası ile ispat eden işçilere Şirketimizin yasal sorumluluğu çerçevesinde son 3 aylık işçi alacakları ödenmiş ve Şirketimizin yasal sorumluluğunu yerine getirdiğine dair işçilerden ibranameler alınmıştır. Söz konusu Projede çalışan ve...