18 / 05 / 2024

2 bin Sosyal Konut

2 bin Sosyal Konut

Silivri Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, TOKİ tarafından Silivri'ye 2 bin dairelik  sosyal konut projesi başlayacağını müjdeledi.

100 metrekare bir evin maliyeti 1.6 milyon TL: KKM'ye ödenen parayla 972 bin sosyal konut yapılabilirdi!

Kur Korumalı Mevduat'ın Hazine ve Merkez Bankası'na 2 yıllık maliyeti 48 milyar dolar oldu. Şehir Plancısı (Phd), Dr. Buğra Gökce, bu parayla 972 bin sosyal konut yapılabileceğini söyledi. İşte Gökce'nin o paylaşımı...    

Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı!

Konuta yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut piyasası ile ilgili paylaşım yaparak, "Altın 1.950'den 2 bin 500'e çıkarken, konut yerinde saydı" ifadelerini kullandı.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

TOKİ, Kayaşehir'deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak inşa edilen 2 bin 450 sosyal konut tamamlandı. Projede yer alan konutların teslimleri 15 Ocak'tan başlayacak.

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Aile Bakanlığı resmen duyurdu! Hesaplara 2 bin 125 lira yatırıldı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, resmen duyurdu. Hesaplara 2 bin 125 lira yatırıldı. Hemen bakın...

Aile Bakanlığı az önce açıkladı! O yardım ödemesi tam 2 bin 314 TL zamlandı!  Hesaplara tam bu kadar para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım alan hak sahiplerine yeni zam müjdesi verdi. Bakan Göktaş, bir defa ödenen ve 2022 yılında 2 bin 157 lira olan "İşe Başlama Yardımı"nın bu yıl 4 bin 471 lira olarak ödeneceğini ifade etti.

PTT'den hesaplara 2 bin TL yatacak! Bu şartları sağlıyorsanız hemen başvurun!

Destek ödemeleri devlet tarafından son hızla devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeniden bir destek kampanyasıyla gündeme geldi. Şartları yerine getiren kişilere PTT aracılığıyla 2 bin TL yatırılacak.

SGK vatandaşlara duyurdu! 5 yıl içerisinde başvuranlara 2 bin 54 TL ödeyecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2 bin 54 TL ödeme yapılacağını vatandaşlara duyurdu. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınların maddi sıkıntılarına destek olmak amacıyla yeni bir program başlatıyor. Bu program kapsamında, eşini kaybetmiş olan kadınlar için iki ayda bir 2 bin TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Başvuru yapacak kadınlar için detaylar da bakanlık tarafından duyuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan bayram tadında bir destek müjdesi! Bu kişilere anında 2 bin 500 TL verilecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son aylarda birkaç kez yaptığı duyurularla vatandaşların yüzünü güldürdü. Son olarak, bakanlığın vatandaşlara 2 bin 500 TL daha ödeme yapacağı açıklandı. Haberimizde detayları bulabilirsiniz.

2 bin Sosyal Konut Haberi

2 bin Sosyal Konut

Silivri Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, TOKİ tarafından Silivri'ye 2 bin dairelik  sosyal konut projesi başlayacağını müjdeledi.

'SİLİVRİ'DE ÖNEMLİ BİR KENTSEL DÖNÜŞÜM HAMLESİ BAŞLAYACAK'

Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre, TOKİ'nin Silivri'de sosyal konut projesine başlayacağını söyleyen Başkan Volkan Yılmaz, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ile yaptığımız görüşmelerde kendisi bize Silivri'de TOKİ marifetiyle yapılacak sosyal konut arazileri üzerine çalışmamızı istedi. Genel müdürlerine de Silivri'de 2 bin konutluk bir proje başlatılması talimatını verdi. Konuyla ilgili bizim teknik ekibimizi Bakanlık ekipleriyle birlikte bir çalışma yapıyor. Ayrıca kentsel dönüşüm ile alakalı Silivri'de bir fizibilite çalışması yapılıyor. Şartlar uygun hale gelirse Silivri'de önemli bir kentsel dönüşüm hamlesi başlayacak" diye açıkladı.

'İBB'Yİ SİLİVRİ'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPMAYA DAVET...