20 / 05 / 2024

2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Sedat Öztürk Şube Müdür Temsil ve İlzama Yetkisi ile Kadıköy'de, 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te kuruldu.

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavları Aralık'ta! Hemen başvuru tarihlerine bakın! 

TÜRMOB, bu senenin üçüncü dönem yeminli mali müşavirlik sınavlarının 2-11 Aralık'ta Ankara'da, serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarının da 16-17 Aralık'ta gerçekleştirileceğini açıkladı. İşte başvuru tarihleri...

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Erya Uluslararası Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Er tarafından kuruldu.

Antalya Hali'nde çılgın fiyatlar! Portakal 6 TL, limon 8 TL, Lahana 4 TL! İste 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Antalya Hali'nde salatalık, domates, karpuz, kavun, pancar, patlıcan, biber, şeftali, biber, muz ve diğer meyve sebze çeşitleri kaç lira? İşte 2 Kasım 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

İstanbul Hali'nde domates ve kıvırcık 3 lira, ıspanak 4 lira! İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, İstanbul Hali'nde salatalık, karpuz, domates, pancar, kavun, patlıcan, biber, şeftali, biber, muz ve diğer meyve sebze çeşitleri kaç lira? İşte 2 Kasım 2022 İstanbul Hal fiyat listesi...

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Volkan Zemin İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Zemin İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 60 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Volkan tarafından 21 Mart 2016 tarihinde kuruldu.

Biaks Mimarlık İnşaat ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biaks Mimarlık İnşaat ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi, Abdulmuttalip Yılmaz ve İbrahim Turan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Zeybel tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Kıafar, Mostafa Vatan Zadeh, Doruk Can Altan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Müşavirlik Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Beykoz, Dedeoğlu Mevkii Çubuklu Mahallesi, Mahalle 1' de kuruldu.

Alaceg Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Alaceg Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Anonim Şirketi, Salih Oğuzhan Karahan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mohand Larbı Sennour Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 300 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bağcılar'da kuruldu.

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş.'nin acı günü! Selçuk Vural vefat etti!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Müşavirlik Hizmetlerinde görevli Değerli Kontrol Amiri Makina Mühendisi Selçuk Vural vefat etti. Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres Haberi

2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres

2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 3 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Sedat Öztürk Şube Müdür Temsil ve İlzama Yetkisi ile kuruldu.


2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu;Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri 


2 Er Müşavirlik Proje Kontrollük ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Ahsen Sokak Sadıkoğlu İş Merkezi 1 Kat.3 No.10 Daire...