28 / 04 / 2024

2 Etap Toplu Konut Projesi

2 Etap Toplu Konut Projesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Beyşehir Belediyesi'nin girişimiyle hayata geçirilen 2. Etap Toplu Konut Projesi çerçevesinde Beyşehir kent merkezinde 478 yeni konut daha inşa edecek.

Emlak Konut GYO Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta 547 adet konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan toplam 552 adet  bağımsız bölüm için ruhsat alındı.

Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Hoşdere 2. Etap Toplu Konut Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mevkii Toplu Konut Alanı 2. Etap 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap'ta teslimler sona eriyor!

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Ankara İncek 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen ve stoklarda yer alan 76 konut satışa sunuldu. 

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve TOKİ stoklarında yer alan 66 adet konut satışa sunuldu. 

Kayseri Bünyan 2. Etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayseri Bünyan 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 83 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap'ta başvuru dönemi başlıyor!

TOKİ Isparta Gelendost 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 91 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ İncek 2. Etap başvuruları 29 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara İncek 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 86 konut için başvurular 29 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Küçükavşar 2. Etap başvuruları 25 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 61 konut için başvurular 25 Eylül'de başlıyor.

Erzincan Geçit 2.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

TOKİ Erzincan Geçit 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut için başvurular bugün başlıyor.

TOKİ Kırıkkale Keskin 2. Etap başvuru tarihleri!

Kırıkkale Keskin 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 39 adet konut satışa çıkıyor.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap son başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Uygulaması kapsamındaki 17 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

2 Etap Toplu Konut Projesi Haberi

2 Etap Toplu Konut Projesi

Avşar Mahallesi'nde, 1. Etap TOKÎ konutlarının yapıldığı alanın kuzeyindeki 52 bin metrekarelik sahada yapımı gerçekleştirilecek olan yeni konutlardan edinmek isteyenler için resmi başvuru süresi sona erdi.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de ikinci etap toplu konutlara sahip olabilmek için Beyşehirliler'in yoğun bir ilgisinin söz konusu olduğunu belirterek, "Kayıt için başvuruların sona ermesinin ardından 450 kişinin konut edinmek için ilgili banka şubesine müracaat ettiğini öğrendik. Vatandaşlarımızın bu ilgisi bizleri de hayli mutlu etti. Avşar Mahallesi'nde yeni proje kapsamında yakın gelecekte yeni toplu konut alanları yükselecek" dedi.


Özaltun, TOKİ'nin Beyşehir'de proje çerçevesinde 478 konut inşa etmeyi planladığını, müracaat edenlerin tamamının da bu bölgede daire sahibi olabileceğini belirterek, konutların hak sahiplerinin ise yapılacak kura çekiminin ardından belli olacağını söyledi. İhalenin bir ay içerisinde yapılmasının...