25 / 08 / 2024

2 haziran çevre temizlik vergisi

2 haziran çevre temizlik vergisi

Çevre temizlik vergisi, belediyenin temizlik hizmetleri karşılığı olarak, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılardan yapılar için ödeniyor. Çevre temizlik vergisi ödemesi için son gün 2 Haziran!

Gram altın kaç TL? 2 Haziran son dakika altın fiyatları buz kestirdi! Elinde altını olan ve altın alacaklar şimdi bakın!

Altın fiyatları hafta sonunu düşüşle geçirdi. Peki 2 Haziran 2024 altın fiyatları kaç TL? Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? İşte 2 Haizran 2024 altın fiyatları...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 evler için kaç TL ara ödeme yapılacak?

Yenişehir Evleri projesi için başvurular 2 Haziran 2023 tarihinde sona ermişti. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy Yenişehir Evleri kuraları ne zaman? İşte ayrıntılar...

A-101’den Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi: S20 FE 500 TL daha düştü! 12 Haziran 2023 fiyat listesi…

 A-101 Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi yaptı. S20 FE’nin tüm renk modellerinde 500 TL daha indirim yapan A-101’in indirimi merak konusu oldu. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi…

KKM hesapları yeni rekorunu kırdı!  2,5 trilyon TL'yi aştı!

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar artışlarının devam etmesiyle yeni rekor kırıldı. Kur korumalı TL mevduatta artış, 2 Haziran ile biten haftada 2,50 trilyon TL'den 2,53 trilyon TL'ye çıktı.

Sıfır araba almak isteyenler dikkat! Tesla, Toyota ve Opel'e Haziran'da yüksek zam! 

2 Haziran'da yenilenen yeni sıfır araç listeleriyle beraber, birçok marka fiyat güncellemesi uygularken, en popüler modellerin fiyatları da herkes tarafından merak edilir oldu. İşte bu güncellemelerle alakalı ayrıntılar.

Miele akıllı robot süpürge kaç TL? İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi

Miele akıllı robot süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Miele akıllı robot süpürge 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Altında rekor serisi! Gram altın kaç lira oldu? Tam altın ne kadar? 2 Haziran Cuma 14, 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.318,99 liradan satılıyor. 2 Haziran 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Haziran altın fiyatları!

Kabine piyasayı etkiledi! 2 Haziran Cuma dolar ne kadar? İşte güncel euro, dolar alış satış fiyatı

Dolar 2 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 2 Haziran Cuma dolar kuru…

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaatın yapı malzemeleri arasında yer alan demire bugün indirim geldi. Son dönemlerde fahiş fahiş fiyatlara çıkan demir fiyatlarında bugün beklenmedik düşüş meydana geldi.  1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya okkalı zam geldi! 2 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Gelen zamla birlikte hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde düşüşe geçti. Ons altın bugün 1971 dolara kadar gerilerken altın bilezik fiyatları yerle bir oldu. Bu rakamları görenler kuyumculara koştu! 2 Haziran altın bilezik fiyatları.

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar?

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar? İşte Crossland 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

2 haziran çevre temizlik vergisi Haberi

2 haziran çevre temizlik vergisi

Çevre temizlik vergisi ödeme! Son gün 2 Haziran!

Çevre temizlik vergisi, Belediye Gelirleri Kanunu mükerrer madde 44 gereğince ödeniyor. Verginin mükellefi, konut, işyeri ve diğer yapıların kullanıcıları oluyor.


Konut, işyerinde veya diğer yapıda kiracı varsa, çevre temizlik vergisinin mükelellefi kiracı oluyor. Vergi ödemesi, konut ve işyerlerinde farklı uygulanıyor.


Konutların vergi borcu su faturalarına yansıtılırken, işyeri ve diğer yapıların vergi borcunun belediyeye gidilerek ödenmesi gerekiyor. 


Çevre ve temizlik vergisi, her sene iki eşit taksit halinde ödeniyor. Verginin ilk taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında; ikinci taksiti ise Kasım ayında ödeniyor.


2014 yılına ait çevre temizlik vergisinin ilk taksiti 31 Mayıs'ın haftasonuna denk gelmesi nedeni ile en son 2 Haziran'da ödeniyor.


Çevre temizlik vergisi tutarları:

Konutlarda çevre temizlik vergisi ..

Evlerin çevre temizlik vergisi su faturası na yansıtılıyor. Konutlara...