03 / 05 / 2024

2 kıta 4 dakika

2 kıta 4 dakika

2 kıta 4 dakika sloganıyla günler öncesinden tanıtımına başlanan Marmaray yarın açılıyor. Asrın projesi tabiriyle tüm dünyanın hayranlıkla izlediği Marmaray projesi yarın Üsküdar'da düzenlenecek törenle hizmete girecek...

Marmaray Projesi "2 kıta 4 dakika" sloganıyla tanıtılacak!

"Asrın Projesi" olarak gösterilen Marmaray, 29 Ekim'de gerçekleştirilecek açılış öncesi "Hayaldi gerçek oldu", "2 kıta 4 dakika" ve "Günde 1 milyon yolcu" gibi çeşitli sloganlarla kamuoyuna tanıtılacak.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Birleşik Krallık'ta konut kiraları yüzde 9,2 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut kiraları Mart ayında yıllık bazda yüzde 9,2 arttı.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Merzifon Belediyesi 5 iş yeri ve 2 arsa satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Merzifon'da yer alan 2 arsa ve 5 iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Türkiye genelinde zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlıyor! Cezası 2 bin 568 TL! 

Ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, Türkiye genelinde 1 Aralık'ta, İstanbul'da ise bu tarih öne çekilerek 25 Kasım'da başlayacak. Uygulamaya uymayan sürücülere 2 bin 568 TL ceza kesilecek.

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler neler? YKS (TYT-AYT-YDT) puan türü ile nasıl yerleşilir?

ÖSYM tarafından gerçekleştiren YKS maratonu sona erdi. Bu kapsamda öğrenciler üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin neler olduğunu sorguluyor.

Tarladan sofraya pahalılık arttı! Mayıs'ta elma 4,2 kat, maydanoz 4 kat, limon 3,1 kat daha pahalıya satıldı! 

TZOB'un üretici-market fiyat karşılaştırmasına göre, Mayıs 2023'te elmanın 4,2 kat, maydanozun 4 kat, limonun 3,1 kat ve mercimeğin 2,8 kat daha pahalıya markette satıldığı belirlendi. 

Akaryakıta bir zam bir indirim! 6 Aralık'ta yine fiyatlar değişiyor! Shell, Opet, Total, PO 4 Aralık 2022 fiyat listesi!

Son 18 günde motorine 3 defada toplam 3 lira 88 kuruş indirim yapılmıştı. Dün ise motorinin litresine 1 lira 16 kuruş zam geldi. 6 Aralık'ta ise 69 kuruşluk yeni bir motorin indirimi bekleniyor. İşte Shell, Opet, Total, PO 4 Aralık 2022 fiyat listesi!

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım projesinin yer teslimi  ÖZ-KIYI İnş.'ta yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım detayları neler? Projeyi kim inşa edecek? İşte merak edilen soruların yanıtları...

2 kıta 4 dakika Haberi

2 kıta 4 dakika


2 kıta 4 dakika!


2 kıta 4 dakika sloganıyla günler öncesinden tanıtımına başlanan Marmaray yarın açılıyor. Asrın projesi tabiriyle tüm dünyanın hayranlıkla izlediği Marmaray projesi yarın Üsküdar'da düzenlenecek törenle hizmete girecek. Düzenlenecek törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan katılacak. Günler öncesinden geri sayıma başlanan Marmaray projesi için artık saatler kaldı. Yarın saat 15.00'te Üsküdar'da açılışı yapılacak Marmaray'ı yerli basının yanı sıra yabancı basın organları da izleyecek. 


Marmaray projesi şehirlerarası yollar, tünel girişleri, otoyollar ve köprülerdeki ışıklı tabelalarda, mavi zemin üzerine yazılan "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Marmaray hizmete giriyor", "Hayaldi gerçek oldu", 2 kıta 4 dakika" ve "Günde 1 milyon yolcu" gibi sloganlarla tanıtılıyor.


Marmaray ile iki kıta denizin 60 metre altında birleşiyor. Asya ve...