30 / 04 / 2024

2. Merhale Gerede Sistemi son durum

2. Merhale Gerede Sistemi son durum

Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi kapsamında başkentin 50 yıllık ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor. Çalışma bölgesinde ise fay sürprizi yaşandı. Fay nedeniyle daha yavaş ilerleniyor.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bennu Gerede'nin Sedef Adası'ndaki evini kiralıyor!

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki evini kiralıyor. Toplam 110 evin bulunduğu adada Gerede, evi için 2 aylığına 8 bin euro istiyor. 

İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona gelindi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'in 2040 yılına kadar içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan İzmir İçmesuyu 2. Merhale Projesi'nde sona yaklaşıldığını açıkladı.

Buca Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir İçmesuyu 2. Merhale İsale Hattı Projesi kapsamında inşa edilen İzmir İletim Hattı 3. Kısım (Kavaklıdere-Buca-Bornova) inşaatı kapsamında açılan Buca Tüneli'nde ışık göründü

Aşağı Fırat 2. Merhale projesi için Mardin Derik'te acele kamulaştırma!

Mardin Derik ilçesine bağlı Boyaklı, Ambarlı, Kovanlı, Bozok köylerinde Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (GAP) projesi kapsamında Mardin Depolaması inşaatı işi için acele kamulaştırma yapılacak...

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki yazlığını kiraya verecek!

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki yazlığını dizilerde kullanılması için kiraya verecekmiş. Bunun için televizyoncu arkadaşlarına haber göndermiş.Yapımcıları lüks evlere günlük 2 bin ile 10 bin TL arasında para ödüyor...

Gerede'de iki katlı ahşap ev yandı!

Bolu'nun Gerede ilçesinde iki katlı bir ahşap ev yandı, 9 büyükbaş hayvan telef oldu. Yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma ile, diğer evlere sıçramadan da söndürüldü.

Merhale Gerede Sistemi Projesi ile Ankara'nın 50 yıllık su ihtiyacı karşılanacak!

Gerede Belediye Başkanı Baygın, Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi kapsamında Ulusu Çayı'ndan Çamlıdere Barajı'na aktarılacak suyla başkentin 50 yıllık ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor dedi...

2. Merhale Gerede Sistemi son durum Haberi

2. Merhale Gerede Sistemi son durum


Ankara İçmesuyu 2. Merhale Gerede Sistemi Projesi kapsamında Ulusu Çayı'ndan Çamlıdere Barajı'na aktarılacak suyla başkentin 50 yıllık ihtiyacının karşılanması amaçlanıyor. Çalışma bölgesinde ise fay sürprizi yaşandı. Fay nedeniyle daha yavaş ilerleniyor.


Orman ve Su İşleri Bakanlığınca 2012 yılında başlatılan proje, Ankara'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeybatısındaki Gerede ilçesinin kuzeydoğusundan güneye ilerleyerek, Ankara sınırlarında bulunan Çamlıdere  Barajı'nı kapsıyor.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Filyos Nehri'nin kolu Ulusu Çayı'nda inşa edilecek Işıklı Regülatörü ve İletim Tüneli aracılığıyla Çamlıdere  Barajı'na su aktarılmasını amaçlıyor. İhale bedelinin 229 milyon 426 bin lira  olduğu projenin bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. Çalışma kapsamında  Çamlıdere Barajı'na yıllık 226 milyon metreküp su aktarılması hedefleniyor.


Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın projenin başkentin içme ve kullanma suyu ihtiyacı için uzun yıllardır düşünüldüğünü söyledi. 

ANKARA'NIN...