04 / 05 / 2024

20 termal kent projesi

20 termal kent projesi

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizmi için çalışma başlattıklarını açıkladı. Çakmak, 2023'e kadar 20 ilde 20 termal kent kurulacağını söyledi.

2 ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak satış Nisan müjdesi! 

Başkent Milli Emlak ve Kozaklı Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 30 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar... 

Ankara’daki kooperatif mağdurlarından eylem: 20 yılda bir arpa boyu bile yol alınmadı!

Başkent Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 20 sene önce yapılan ihalede 6 bin 400 dönümlük arsaya ortak olan binlerce kişi kooperatifte herhangi bir ilerleme olmaması sebebiyle bir araya geldi ve bir protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Başkentte 69 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan hem yüzde 20 indirim hem 8 taksit fırsatı! 

Başkent Hisar Milli Emlak, Ankara ili, Beypazarı ilçesinde yer alan 69 adet araziyi peşinde yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksit ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Ankara'da satışa sunulan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Başkentte 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla 13 adet arsa satılıyor! Bu tarihe dikkat! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ilinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 8 taksit ve yüzde 20 indirim imkanıyla satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Başkentte yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 2 arsa satılıyor! Konut imarlı arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Başkent Milli Emlak Dairesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Karşıyaka ve Kusunlar mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Ankara Mamak'ta yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Gaziantep 14 Bin Konut Projesi kura sonucu 20.01.2022!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde  yaptırdığı 14 Bin Konut Projesi'nin ilk etabındaki 860 konutun kura çekiliş sonuçları belli oldu. İşte Gaziantep 14 Bin Konut Projesi kura sonucu 20.01.2022...

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

İstanbul'da 20 yaşın üzerinde kaç konut var?

Mega kent İstanbul'daki her 10 binadan 7'si 20 yaşın üzerinde olurken, şehirde yapım tarihi 2000 yılı ve öncesine ait bu binalarda bulunan konut sayısı 3,1 milyon adedin üzerinde.

Ankara'da 20.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü, Ankara Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 20 milyon 385 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa'da 20 bin konut yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde kent genelinde 20 bin bağımsız birimin yenilendiğini açıkladı.

Kahramankazan'daki termal otel 20.2 milyon TL'ye satıldı!

Kahramankazan Belediyesi tarafından inşa edilen ermal otel, gerçekleşen ihalede satıldı. İhaleye 20 milyon 200 bin TL'lik teklif veren Cem Veb-Ofset firması otelin yeni sahibi oldu.

20 termal kent projesi Haberi

20 termal kent projesi

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Türkiye'nin termal ve sağlık turizminde daha fazla söz hakkına sahip olabilmesi için projeler hayata geçireceklerini açıkladı. Çakmak, "Dünyada sağlık turizminde ABD ve Almanya'dan sonra 3. noktadayız. Almanya termal ve sağlık turizminde çok önemli, çok da zengin bir ülke olmasına rağmen biz hemen Almanya'nın arkasında 3. sıraya yerleştik" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, son 15 yılda termal ve sağlık turizmi alanında yeni bir dönem başladığını belirten Çakmak, sağlık turizmi açısından turist gelmesi için sadece termal tesisin yeterli olmadığını belirtti. 

Ülkemize gelen turist sayısının gün geçtikçe arttığını belirten Çakmak, ''Genel anlamda diğer turizm segmentlerinde yaşanan kriz dönemlerinde sağlık turizminde bir kriz yaşamadık. 2016-2017 yıllarında diğer turizm segmentlerinde düşüşler varken bizde yüzde...