06 / 05 / 2024

2013 pendik kentsel dönüşüm

2013 pendik kentsel dönüşüm

ULUSLARARASI AF ÖRGÜTÜ, Pendik'te kentsel dönüşüm sonucu boş bir arazide elektriksiz susuz yaşayan Romanların yeniden zorla tahliye edilmemeleri ve yaşam koşullarının düzeltilmesi için çağrı yaptı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Pendik'te 5 boyutlu kentsel dönüşüm devri!

Uluslararası C3PO projesi için pilot bölge olarak seçilen Pendik Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

Pendik'te her 4 konuttan 1'i kentsel dönüşümle yapıldı!

Pendik Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'ne göre, bölgede 2013-2016 yılları arasında 617 riskli bina kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Verilere göre, kentsel dönüşümün gerçekleştiği inşaatların oranı yüzde 25'e ulaştı.

Pendik’te Akıllı Şehircilik binalara uzandı!

Pendik, kentsel dönüşüme geleceğin teknolojisiyle hazırlanıyor. Pendik Belediyesinin AB destekli uluslararası projeyle önce şehrin geneli için çalışmalarını sürdürdüğü 3B Akıllı Şehircilik modellemesi, şimdi de tek tek binalar için kullanılacak.

Pendik’te 15 bloklu Gonca Sitesi kentsel dönüşüme girdi!

Kentsel dönüşüm çerçevesinde Pendik’te yıkılıp yeniden yapılan bina sayısı hızla artıyor. Son olarak Velibaba Mahallesi Aydos Caddesi’nde bulunan 38 dönümlük 15 bloklu site, daha yeni ve sağlam konutlara dönüşmek üzere iki gün içinde yıkıldı.

Pendik Taşlıbayır kentsel dönüşüm imar planı onaylandı!

Pendik’in Taşlıbayır bölgesinde kentsel dönüşüme yönelik imar planları onaylandı. Orta ve Dumlupınar Mahalleleri’nde sağlıklı yapılaşmanın önü açıldı. Yeni planlarla binaların otopark sorunu da çözülecek.

Pendik'te 2 mahallenin kentsel dönüşüm imar planları onaylandı!

Türkiye’nin en kalabalık ilçelerinden biri olan Pendik’te kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Son günlerde bu konuda üç önemli gelişme kaydeden Pendik Belediyesi, dönüşüme yönelik önemli bir adım daha attı.

Kılıçoğlu, Pendik ve Bostancı'da dönüşüme başlıyor!

Kılıçoğlu, kentsel dönüşüm projelerine başlıyor, ilk etapta Bostancı ve Pendik'i seçen Kılıçoğlu; Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de yeni arsalar için görüşüyor. Projede toplam 30 bin metrekare inşaat alanı olacak.

Hak Yapı, Pendik'te kentsel dönüşüm kapsamında 2 proje hayata geçirecek!

Hak Yapı, İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı. Protokolleri imzalanan Hak Yapı kentsel dönüşüm projelerinin 2014 yılı sonunda satışa çıkması planlanıyor

2013 pendik kentsel dönüşüm Haberi

2013 pendik kentsel dönüşüm

Sancaktepe olarak bilinen bölgede 30 Roman aile boş bir arazide, barakalarda elektriksiz ve susuz yaşıyor. Uluslararası Af Örgütü de konuya müdahil olarak yol yapımı nedeniyle zaten zor koşullarda yaşayan ailelerinin yeniden zorla tahliye edilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu...