02 / 05 / 2024

2013 teslim konut projeleri avrupa yakası

2013 teslim konut projeleri avrupa yakası

İstanbul Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen 2013 teslim konut projelerini mercek altına aldık. İşte teslim için geri sayımın başladığı 2013 teslim konut projeleri Avrupa Yakası...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım projelerine imza atan Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket konkordato sürecini başarıyla tamamladı. 

Binkar İnşaat'ın kesin mühleti 11 Mart'a uzatıldı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiren Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Elite Concept'te hemen teslim konut fırsatı!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim projesi Elite Concept, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle dikkat çekiyor. Projede yüzde 10 peşinat, 0,64’ lük cazip faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatı da sunuluyor.

Binkar İnşaat konkordato talep etti!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri yapan Binkar İnşaat konkordato talep etti.

Çukurova Balkon 0,98 faiz kampanyası için son gün 31 Ekim!

Çukurova Gayrimenkul’den Çukurova Balkon projesinde yüzde 10 peşin ve banka kredisiz 10 yıl 0.98 faizle iskanı alınmış, tapusu hazır, hemen teslim konut fırsatı. Son gün 31 Ekim...

Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alan Resim İstanbul Nefes Evleri'nde 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün.  Peki Resim İstanbul Nefes daire fiyatları ne kadar?

Resim İstanbul'da 120 ay 0,79 faiz oranı! 

Resim İstanbul projesinin Nefes etabında 50 bin TL peşinatla hemen teslim konut sahibi olmak mümkün. Cazip ödeme seçenekleri sunulan Resim İstanbul projesinde 120 ay boyunca 0,79 faiz oranı avantajı sunuluyor...

Zermeram projesi ne zaman teslim?

Zermeram projesi ne zaman teslim? Konut, villa, yalı ve bahçe dublekslerinin yer aldığı Konya Zermeram projesinde fiyatlar 295 bin liradan başlayarak değişiyor...

Emlak Çadırı rekor kırdı! 6 saatte 240 bağımsız bölüm satıldı!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenen Emlak Çadırı’nda tamamı hemen teslim konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümün tamamı kırılması güç bir rekora imza atarak 6 saatte satıldı.

Emlak Çadırı'nda hemen teslim konut ve ofisler!

İstanbul'da hemen teslim 99 bin TL'ye daire, 149 bin TL'ye Vip Ofis, 199 bin TL'ye cadde dükkânları dip fiyatlarla sahiplerini buluyor.

Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi!

Hemen teslim konut, ofis ve dükkanların satışa sunulduğu Emlak Çadırı 2015 İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı son başvuru tarihi ne zaman?

Ağaoğlu faiz desteği kampanyası!

Sadece 200 adet hemen teslim konut için geçerli olan Ağaoğlu faiz desteği kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. Kampanya Ağaoğlu İnşaat'ın Maslak ve Ataşehir'de yükselen 3 projesini kapsıyor.

2013 teslim konut projeleri avrupa yakası Haberi

2013 teslim konut projeleri avrupa yakası

Adeta dev bir şantiye alanını andıran Avrupa Yakası'nda çok sayıda konut projesi hayata geçiriliyor. Bunlardan bir çoğu da mutlu sona yaklaşmak üzere. Yaşamın başlamasına aylar kala son hazırlıklarını tamamlayan bu projeler, yeni sahiplerini ağırlamak için gün sayıyor. Bu haberimizde Ispartakule'den, Başakşehir'e, Güneşli'den Halkalı'ya, Beylikdüzü'nden Esenyurt'a Avrupa'nın dört bir yanında yükselen konut projelerinden 2013 teslim olanları araştırdık.


Avrupa turuna hazır mısınız? 


 İşte 2013 teslim konut projeleri Avrupa Yakası....




1. Ispartakule 1stanbul'da 163 bin TL'den başlıyor

Doğu İnşaat, Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığında Ispartakule'de hayata geçirilen 1stanbul projesinde bu ay itibariyle teslimler başlıyor. 17 ve 19 katlı 11 bloktan meydana gelen 1stanbul...