06 / 05 / 2024

2013 Yaz Olimpiyatları Mersin

2013 Yaz Olimpiyatları Mersin

Mersin’de satılık kiralık emlak hareketleri bu dönem çok yoğunlaşmış durumda. Bunun ana nedenlerinden biri olarak, 2013 Yaz Olimpiyatlarının Mersin’de gerçekleştirilecek olması gösteriliyor...

Obama'nın Vineyard Adası'ndaki evi satışta!

Obama ailesinin gözlerden uzak olmak için 2013 yazında tüm tatilini geçirdiği süper lüks malikânesi 2 yıldır satılık. 

Rio de Janeiro'daki inşaat projeleri tamamlanacak!

2016 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaleti finansal krizin eşiğinde.Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, öngörülen inşaat projelerinin çoğunun tamamlanacağını belirtti.

Tüketici her şeye rağmen konut ihtiyacını karşılıyor!

Türkiye'de 2013 yazında gezi olaylarıyla başlayan ve son üç yıllık sürece yayılan kaotik hava ekonomide derin kırılmalara neden olurken, konut satış verileri değerlendirildiğinde tüketicinin her şeye rağmen konut ihtiyacını karşıladığı gözlendi.

Emlak Konut Kayabaşı 2013 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'nde yer alan 6 parsel için 2013 yıl sonu revize değerleme raporlarını yayınladı...

Servet GYO 2013 yılı olağan genel kurul tescili yayınlandı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu ' na yazılı bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamanın içerisi 2013 yılı olağan genel kurul tescilini içeriyor...

Akiş GYO 2013 genel kurul gündemindeki bazı kararları değiştirdi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 genel kurul gündemindeki bazı kararları değiştirdi.

Servet GYO 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Reysaş GYO 2013 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı.

Türk Demir Döküm Fabrikaları 2013 yılı genel kurulunu tescilledi!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türk Demir Fabrikaları A.Ş. 2013 yılı genel kurulunu tescilledi.

Özak GYO 2013 yılı genel kurul kararını tescilledi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı olağan genel kurul kararını tescil etti.

Nurol GYO 2013 genel kurul kararının tescilini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı olağan genel kurul toplantı kararını yayınladı.

Akfen GYO 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 yılı genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

2013 Yaz Olimpiyatları Mersin Haberi

2013 Yaz Olimpiyatları Mersin


Altın Emlak Mersin Erdemli Tömük Temsilcisi Murat Özkırmaz, Mersin’de il genelinde en çok talep gören iki bölge olduğunu ve bunların başında Mezitli bölgesi geldiğini vurguluyor. Yapılaşmanın en yoğun olduğu bu bölgede talep yoğunluğundan ötürü fiyatlar çok hızlı bir hızlı artış gösteriyor. Geçtiğimiz dönemlerde 110.000 – 120.000 TL aralığında satılan daireler bu dönem minimum 155.000 TL’den alıcı buluyor. Dairelerin büyüklüğü ve son derece ferah tasarımlara sahip olması dikkat çekiyor. Daire büyüklükleri 150 m² başlıyor. Dairelerin kiralık fiyatları da 1.000 – 1.500 TL aralığında seyrediyor. 


Mersin’in en çok talep gören diğer bölgesi de, Limonluk Bölgesi. Özellikle yaz sezonunun başında, satılık ve kiralık fiyatları hızla yükseliyor. 2+1 satılık daire fiyatı 135.000 TL’den başlayıp, 200.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Aylık kiralarsa, 2.500 TL – 3500...