22 / 05 / 2024

2014 alışveriş rakamları

2014 alışveriş rakamları

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.

2014'te mobil internetten 95 milyon liralık alışveriş yapıldı!

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.

Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül!

Zincirlikuyu'da yer alan Zorlu Alışveriş Merkezi’ne uluslararası 5 ödül verildi. Zorlu Alışveriş Merkezi, 2014 yılında da uluslararası arenada 5 ödül kazanarak başarısını bir kez daha kanıtladı.

Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin değerleme raporu şöyle...

Viaport, yılın en eğlenceli alışveriş merkezi seçildi!

Açık hava caddeleriyle ve eğlence merkezleriyle ilgi gören Viaport ödüllendi. Viaport, Shining Star Awards 2014 Eğlence ödülleri kapsamında 'Yılın En Eğlenceli Alışveriş Merkezi' unvanını aldı.

Batışehir alışveriş caddesi dükkan ihalesi!

Ege Yapı Group imzasıyla hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 10:00'da Batışehir satış ofisinde ihaleye çıkıyor...

Batışehir Alışveriş Caddesi satışa çıkıyor!

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde yer alan cadde dükkânları ve mağazalar 166 bin liradan başlayan fiyatlarla 13 Aralık 2014'te saat 10.00'da açık artırmaya çıkıyor. Batışehir Alışveriş Caddesi'nde121 dükkân var.

Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Batışehir'in Alışveriş Caddesi'nde bulunan dükkan ve mağazalar 13 Aralık 2014 Cumartesi günü 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Fethiye alışveriş ve yaşam merkezine ARKIMEET' ten ödül!

Her yıl Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından verilen geleneksel Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. Ödül töreninde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi ödüle layık görüldü.

Fethiye Alışveriş ve Yaşam Merkezi ödül aldı!

Arkitera Ödülleri, ARKIMEET 2014 töreninde sahiplerini buldu. İstanbul'da düzenlenen ödül töreninde kamu kategorisinde Fethiye Belediyesi, Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesiyle Seçici Kurul Teşvik Ödülü'ne layık görüldü.

Türkiye'nin Alışveriş Merkezleri Rehberi yeniden hazırlanıyor!

Türkiye'deki alışveriş merkezleri ve onların vazgeçilmez iş ortağı perakendecileri bir araya getiren rehberin dördüncüsü MAPIC 2014 için hazırlanıyor: Turkey Shopping Center Guide 2014 hazırlanıyor.

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılıyor?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali 01 Eylül 2014 Etkinlik programı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü 29 Ağustos akşamı renkli gösterilerle başladı. Ankara Alışveriş Festivali 'nin açılı gongunu ünlü sanatçı Demet Akalın çaldı.

2014 alışveriş rakamları Haberi

2014 alışveriş rakamları

Uzun mesafeleri trafik eşliğinde kat ederek işe gidip eve dönenler, yolda alışveriş yaparak zaman geçirdi.


Cep telefonu ve tabletler üzerinden mobil internetin hayatımıza girmesiyle toplu taşıma araçları ve servisler de birer alışveriş noktasına dönüştü. Özellikle İstanbul gibi büyük kentlerde trafik eşliğinde uzun mesafeler kat ederek ulaşımını sağlayan kitle, yoldayken alışverişle zaman geçirmeye başladı. 2014 yılında Türkiye’de işe gidiş ve dönüş saatlerinde 3G internet bağlantısı üzerinden 95 milyon liralık mobil alışveriş yapıldığı hesaplandı.


3 KAT FAZLA BÜYÜDÜ


E-ticaret konusunda H&M’den Hotiç’e, Linens’ten Migros’a kadar pek çok büyük markaya servis sağlayan ve operasyonel destek veren Inveon’un CEO’su Yomi Kastro, Türkiye’de mobil alışverişin internetten alışverişe göre 3 kat fazla büyüdüğünü belirtti. Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği’nin verilerine göre, ülkede e-ticaretin toplam cirosunun 14 milyar TL olduğunu...