30 / 04 / 2024

2014 Arsa emlak vergisi oranı

2014 Arsa emlak vergisi oranı

Emlak vergisi, taşınmaz malın niteliğine ve yer aldığı şehrin büyükşehir olup olmadığına göre hesaplanıyor. Peki arsalar için ne kadar vergi ödenir? İşte arsa emlak vergisi oranı 2014..

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Tevfik Sezgin tarafından kuruldu.

Arsa emlak vergisi 2021!

Arsa sahiplerinin her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, 2021'de arsası olanlar ne kadar vergi ödeyecek? Arsa emlak vergisi 2021 oranları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Arsa emlak vergisi 2019!

Arsa sahipleri, sahibi olduğu bu taşınmaz mal için her sene emlak vergisi ödemekle mükellef oluyor. Peki, arsa sahipleri 2019'da ne kadar emlak vergisi ödeyecek? 2019 arsa emlak vergisi ne kadar?

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncil tarafından kuruldu.

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu.

TOKİ'nin 20 ildeki 110 arsası yarın satışta!

TOKİ'nin portföyünde bulunan 20 ildeki 110 adet arsa Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile 8 Mart 2018 Perşembe günü (yarın) satışa çıkarılıyor.

TOKİ'den 20 ilde satılık 110 arsa!

TOKİ'nin portföyünde yer alan 20 ildeki 110 adet arsa Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile 8 Mart 2018 Perşembe günü satışa çıkarılıyor...

Arsa emlak vergisi 2. taksiti 2017!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsa ve araziler emlak vergisi konusuna giriyor. Arsalar için ilk taksit ödemeleri en son 31 Mayıs'ta gerçekleşti. Peki, arsa emlak vergisi 2. taksiti 2017 ne zaman?

İstanbul'da satılık 9 arsa!

İBB'nin mülkiyetinde bulunan 9 adet arsa Emlak Müdürlüğü ve Mesken Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Satışa çıkan 9 adet arsanın toplam muhammen bedeli 3 milyon 977 bin 265 TL.

Arsa emlak vergisi 2017!

10 gün sonra 2017 yılı emlak vergisi ödemeleri başlıyor. Peki, arsa sahipleri ne kadar vergi ödeyecek? İşte arsa emlak vergisi 2017..

İstanbul Beylik Arsa Emlak Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Beylik Arsa Emlak Ofisi Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Avcılar'da Hacı Demirhan, Hasan Yılmaz ve Mehmet Uzun imzasıyla kuruldu.

Arsa emlak vergisi oranı 2016!

Arsalar için mal sahipleri emlak vergisini ödemekle mükellef oluyor. Vergi için ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'a kadar yapılıyor. Peki, arsa emlak vergisi oranı 2016 nedir?

2014 Arsa emlak vergisi oranı Haberi

2014 Arsa emlak vergisi oranı

Arsa emlak vergisi oranı 2014!

Emlak vergisi için ödenecek bedel, taşınmaz malın niteliğine ve yer aldığı şehrin büyükşehir olup olmadığına göre hesaplanıyor. Emlak vergisi borcu iki eşit taksit halinde ödebiliyor.


İlk taksit ödemelerinin 31 Mayıs'a kadar yapılabildiği emlak vergisi için ikinci taksitler ise Kasım ayı içerisinde ödeniyor. Emlak vergisi oranları şu şekilde sıralanıyor:


2014 emlak vergisi oranları:

Büyükşehir Belediyesi

Binalarda Binde 4 

Meskenlerde Binde 2 

Arazilerde Binde 2 

Arsalarda Binde 6 


Normal Yörelerde  

Binalarda  Binde 2                    

Meskenlerde Binde 1                  

Arazilerde Binde 1                

Arsalarda  Binde 3  


Arsa vergisi yüzde kaç?

Yukarıda yer alan emlak vergisi oranlarına göre, büyükşehir sınırları içerisinde yer alan bir arsanın emlak vergisi...