06 / 05 / 2024

2014 Çukurova Yapı Zirvesi

2014 Çukurova Yapı Zirvesi

Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. Çukurova Yapı Zirvesi" için hazırlıklar başladı. Zirve ulusal ve uluslararası birçok önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Çukurova'da kreş inşaatları devam ediyor!

30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde "Her Semte Bir Kreş" vaadinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gülen Yüzler adıyla ilkini Kasım 2014'te hizmete açtığı ilk kreşin ardından ikinci ve üçüncü semt kreşlerinin yapımına başladı.

Ermenek'te TOKİ konutları için kura çekilişi yapılacak!

Karaman'ın Ermenek ilçesinde son ihalesi 19 Şubat 2014 tarihinde yapılan TOKİ toplu konut uygulaması tamamlanıyor. TOKI tarafından Ermenek'te yaptırılan toplu konutların kura çekimi 14 Ekim 2015 Perşembe günü yapılacak.

İnşaat sektöründe yapı ruhsat sayısı ve konut satışında artış var!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğl Ekonominin lokomotifi inşaat sektöründe de 2014'te yapı ruhsatı sayısında, konut satışında ve yabancılara konut satışında artış var. Sanayi sektörü de 2014'te yüzde 3,6 büyüdü." dedi.

Yapı sektörü 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde buluştu!

1. Çukurova Yapı Zirvesi, yapı sektörünün tüm paydaşlarını buluşturdu. Zirve’de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kent vizyonunu katılımcılarla paylaştı.

Çukurova Yapı Zirvesi'nde kentsel dönüşüm ele alındı!

İlki düzenlenen Çukurova Yapı Zirvesi'nde, kentsel dönüşüm konusu her yönüyle konuşuldu. Dünyaca ünlü Mimar Sidney Rasekh, Vancouver kenti örneğini anlattı..

1. Çukurova Yapı Zirvesi toplandı!

Adana ve Mersin’de yapı sektörünü bir araya getiren 1. Çukurova Yapı Zirvesi toplandı. Sektörün bugünü ve yarınının ele alındığı zirvede, yerel ve ulusal ölçekteki sorunlara çözüm arandı.

1. Çukurova Yapı Zirvesi başladı!

Home & Office Concept ve Öncül Sefa İletişim işbirliğiyle düzenlenen ‘1. Yapı Zirvesi’ bölge illerinden gelen çok sayıda mimar, iç mimar, müteahhit ve bürokratın katılımıyla Sheraton Otel’de başladı.

Kanadalı ünlü mimar Sidney Tasekh, 1. Çukurova Zirvesi'ne katılacak!

"Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü" alan "Vancouver"ın mimarı Kanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak.

Vancouver'ın mimarı Sidney Rasekh Çukurova Yapı Zirvesi'nde!

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

1'inci Çukurova Yapı Zirvesi'nde Adana kentsel dönüşüm projesi tanıtılacak!

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı 6 milyar liralık Adana'ya yapılan en büyük yatırım olan Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde tanıtılacak.

Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'ne katılacak!

“Dünyada En Kaliteli Yaşama Sahip Olan Kent Ödülü” alan “Vancouver”ın mimarı Kanadalı ünlü mimar ve kent planlama uzmanı Sidney Rasekh, 1. Çukurova Yapı Zirvesi'nde yapı sektörünün profesyonelleriyle buluşacak.

İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te!

Lavanta Taş 4250 projesi İzmir İli Çeşme İlçe' si Alaçatı Yeni Mecidiye Mahallesi' nde bulunuyor. Projedeki konut tipleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Alaçatı Lavanta Taş 4250 projesinde konutların teslim tarihi Eylül 2014' te yapılması pla

2014 Çukurova Yapı Zirvesi Haberi

2014 Çukurova Yapı Zirvesi

 Yapı sektörünün tüm taraflarının buluşacağı, sektördeki gelişmelerin ve sorunların masaya yatırılacağı "1. 

Çukurova Yapı Zirvesi" için hazırlıklar başladı. Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve HOME&OFFICE CONCEPT dergisi işbirliği ile Adana'da düzenlenecek olan zirve ulusal ve uluslararası birçok önemli ismi ağırlamaya hazırlanıyor. 


Yapı sektörünün tüm  taraflarının buluşturacak olan "1. Çukurova Yapı Zirvesi nde Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeler incelenirken, sektörün sorunları da irdelenecek. Öncül Sefa İletişim Hizmetleri ve HOME&OFFICE CONCEPT dergisi işbirliği ile Adana'da düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi ile ilgili olarak HOME&OFFICH CONCEPT Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa öncül. "Bölgemizde bu törmatta ilk kez yapı sektöründeki birçok konu tüm tarafları ile birlikte masaya yatırılacak. 

Konular yerel, ulusal ve global ölçekte konuşulacak" diyor. 


Sektörde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşların ortak sıkıntılarının konuşulacağı zirvede konusunda uzman isimler...