30 / 04 / 2024

2014 emlak fuarları

2014 emlak fuarları

Mersin'de yapı ve emlak fuarı açıldı. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Forum Fuarcılık ve Geliştirme AŞ tarafından "8. Yapı Emlak İnşaat ve Tedarikçileri Fuarı" açıldı.

Emlak Fuarı 2014'te yıldızlar geçidi!

11-14 Eylül tarihleri arasında CNREXPO’da gerçekleştirilen Emlak Fuarı 2014, birbirinden büyük firmaların markalı projeleriyle ve geniş katılımıyla göz doldurdu. İşte Emlak Fuarı 2014'te yıldızlar geçidi...

Gayrimenkul projeleri 11 Eylül’de CNR Emlak Fuarı’nda bir araya getiriliyor!

Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği CNR Emlak 2014 Fuarı, 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleştirilecek fuar, bu yıl iki kat daha büyüdü.

Gayrimenkul firmaları için Azerbaycan Emlak Fuarı büyük fırsatlar sunuyor!

Kafkasların Dubai’si olmaya hazırlanan ve ekonomisi günden güne büyüyen Azerbaycan, Türk gayrimenkul firmaları için büyük fırsatlar sunuyor. Fuara, yakından tanımak isteyen, gayrimenkul ve emlak sektöründen Türk firmalar katılıyor.

Emlak sektörü temsilcileri Dubai IPS’de 8-10 Nisan tarihlerinde buluşuyor!

2014’ te iç pazardaki satışların daralacağını öngören gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancı yatırımcıyı yakalamak için sıcak satışın yapıldığı yurt dışı fuarlara yöneliyor. Emlak sektörü temsilcileri Dubai IPS’de 8-10 Nisan tarihlerinde buluşuyor...

İnşaat devleri MIPIM'de buluşuyor!

Dünyanın en önemli gayrimenkul ve ticaret fuarlarından biri olan MIPIM bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes'da bir araya getirecek...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Suudi yatırımcıların gözü Trabzon'da!

Dünyanın en büyük gayrimenkul yatırım ve emlak fuarlarından olan Cityscape Global, bu sene 9-11 Kasım tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuara Suudi Arabistan'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te yerini aldı. Özyurtlar İnşaat, Dubai'de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, 4 projesini tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı'nda yerini aldı.

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015’te yerini aldı.

Gayrimenkul şirketleri Dubai Cityscape 2015'de buluşacak!

Yaz dönemi başta olmak üzere yurtiçindeki belirsizlikler nedeniyle satışlarında dış piyasaya ağırlık vermeyi düşünen gayrimenkul firmaları, dünyanın önde gelen emlak fuarları arasındki Dubai Cityscape Global 2015’i deyim yerindeyse ablukaya aldı.

Kuzu Grup Sea Pearl Ataköy projesi MIPIM 2015'te!

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl projesi, dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yoğun ilgi gördü. Ataköy sahilinde yükselen proje, 2 milyar 700 milyon dolarlık yatırım değerine sahip

Sea Pearl Ataköy MIPIM 2015'te vitrine çıktı!

Dünyanın önemli emlak fuarlarından biri olan MIPIM 2015’te yabancı yatırımcı ve gayrimenkul devleri tarafından yoğun ilgi gören Kuzu Grup imzalı Sea Pearl projesi, Cityscape Global’den sonra MIPIM’den de tam not aldı.

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fuarları!

Arı Fuarcılık 2015 yılında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul ve Emlak fuarlarının bilgilerini yayınladı. Arı Fuarcılık özellikle bölgelerin en önemli fuarlarını ve dünyadan prestijli firmaların katıldığı fuarları seçiyor. İşte Arı Fuarcılık 2015 Emlak Fu

Bursa’da konutların metrekare fiyatları uçtu!

Aralık 2014 Emlak Endeksi oldukça ilginç sonuçları oraya çıkardı. 2014 yılını birçok açıdan verimli geçiren konut sektörü Aralık ayında da beklentilerin üzerinde bir seyir sergiledi.

Türkiye'de ortalama konut fiyat metrekaresi 2 bin 459 lira!

Hurriyetemlak.com Aralık 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 20’yi bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.459 lira olarak yansıdı.

2014 emlak fuarları Haberi

2014 emlak fuarları

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Yenişehir Fuar Merkezi'ndeki açılışta, yapı ve inşaat sektöründe de kentin öne çıktığını söyledi.


Çakacak, "İnşaat işlerine baktığımızda ülkemiz ölçeğinde Türk müteahhitleri dünyada adından övgüyle söz ettiriyor. Bunlar bizim için gurur kaynağı. Bu sektörü ilimizde daha canlı tutacak bu tür fuarların düzenlenmesi son derece önemli" dedi.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da inşaat sektörünün son yıllarda hızlı büyüme göstererek ülkenin ekonomisinde önemli yer edindiğini vurguladı.


Mersin'in, emlak sektörüyle dikkati çektiğini aktaran Kocamaz, şöyle konuştu:


"1960'lı yıllarda Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de de çarpık kentleşme yaşanmış. Buna 90'lı yılların başında yoğunlaşan aşırı göçün yarattığı gecekondulaşma ve sahillerin yüksek katlı binalarla talan edilmesi de eklenince maalesef ortaya bugünkü olumsuz görüntü çıkmış. Kentimizde ruhu, felsefesi, estetiği olmayan çirkin bina yığınlarının oluşturduğu bölgeler maalesef...