04 / 05 / 2024

2014 ev projeleri

2014 ev projeleri

Emlakkulisi.com takipçileri için 2014 teslim konut projelerini mercek altına aldık. 2014'te yeni sahiplerini ağırlamaya hazırlanan bu projelerde fiyatlar ne kadar, ödeme seçenekleri neler, ne tür sosyal imkanlar sunuluyor? Hepsi ve daha fazlasının cevabı

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

TOKİ o illerdeki projeleri için beklenen tarihi açıkladı! Ucuz ev bekleyenler dikkat! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için beklenen tarihi açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte şehir şehir o projeler...

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışta!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştiren gayrimenkul sektörünün öncü markası Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’nin 4. Etap satışlarına başladı. 

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Dekar Asmalı Hayat'ta ilk etap Kasım'da teslim edilecek!

Ulaşılabilir fiyatla bahçeli ev projeleri inşa eden Dekar Yapı İstanbul Beylikdüzü’nde 244 bahçeli ev yapıyor. Dekar Asmalı Hayat projesinde deniz manzarası ve bahçe keyfi bir arada sunuluyor.

Manavgat'ta Köy Evleri projesi gerçekleşecek!

MANAVGAT'ta kırsal bölgelerde yapılacak konutlar için vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek geleneksel ev projeleri görücüye çıktı.

Hendek'teki mimari ev projeleri büyük ilgi görüyor!

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.

Çeşmood Residence'ta 590 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

43 yıldan bu yana İzmir ve çevresinde bin 200 adet bina, site, residence, villa ve taş ev projeleri hayata geçiren Veryeri Grup, Çeşme'nin merkezinde yeni bir projeye başladı.

Kadir Kelekçi Ege'ye yatırım yapacak!

Almanya'da faliyet gösteren GK Dienstleistungen İnşaat firmasının sahibi Kadir Kelekçi, Ege Bölgesi'ne yatırım yapmaya hazırlanıyor.Avrupa kalitesinde ev projeleri hazırladığını, bunların 2015 yılının sonuna doğru faaliyete geçeceğini belirtti.

Akıllı ev projeleri dikkat çekiyor!

Teknoloji artık hayatımızın her noktasında ve vazgeçilmezler arasında girdi. Gelişen teknolojiye ayak uyduran sektörlerin başında konut geliyor. Özellikle akıllı ev projeleri dikkat çekiyor..

2014'te en fazla 200 bin liralık ev aradık!

hurriyetemlak.com 'un araştırmasına göre; 2014 yılı genelinde, İstanbul'da ev arayanlar en çok 100 bin lira ile 200 bin lira arasındaki satılık ev ilanlarını gezdi...

2014 ev projeleri Haberi

2014 ev projeleri

2013 yılının dördüncü çeyreğine girmek üzereyiz. Dev bir şantiye alanına dönüşen İstanbul'da inşaat projelerinin yapımı hızla devam ediyor. Bunlardan bir çoğu  da 2014 yılında yeni sahiplerini ağırlamaya hazırlanıyor. Bu haberimizde 2014 teslim konut projelerini mercek altına aldık. Her bütçeye ve aile tipine uygun daire seçeneğinin yer aldığı bu projelerde fiyatlar 79 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim. İşte 2014 teslim konut projeleri İstanbul...




1. Life in Vera'da 79 bin TL

Life in Vera projesi Esenyurt'ta Vera Group tarafından hayata geçiriliyor. 14 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Esenyurt Life in Vera projesi toplam bin 56...