06 / 05 / 2024

2014 Haziranda teslim edilecek

2014 Haziranda teslim edilecek

2014 yılının yaz ayına evinde girmek isteyenleri düşünen firmalar Haziran'da konut teslimlerine başlıyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan toplam 30 proje var. Bunlar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Muğla'da yer alıyor

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

Giresun’un yeni konutları haziranda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun’da incelemeler gerçekleştirdi. Bakan Kurum, "İhalelerimizin hepsini yaptık 2021 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlayıp inşallah teslim edeceğiz'' dedi.

Ant Yapı imzalı Avrupa'nın en yüksek binası Haziran'da teslim edilecek!

Daha önce 305 metreyle Moskova’ya Avrupa’nın en yüksek binasını inşa eden Ant Yapı, kendi rekorunu OKO Towers'la kırdı. Kuleler haziranda teslim edilecek.

QBahçe projesi evleri erken teslim etti!

Aralık 2014'de teslim edilmesi planlanan QBahçe'nin temmuz ayında teslim edilmesi yatırımcının yüzünü güldürdü. Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen 98 konutluk QBahçe projesinde teslimler planlamadan 5 ay önce gerçekleşti.

Panorama Koç Life teslim tarihi!

Panorama Koç Life teslim tarihi kapsamında ilk blokta yer alan dairelerin Ağustos 2014 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer'de yükselen proje, Kılıçoğlu İnşaat imzası taşıyor...

Code İstanbul projesi Aralık 2014'te teslim edilecek!

Aralık 2014'te sahiplerine teslim edilecek Code İstanbul kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

QBahçe’de erken teslim rüzgarı esiyor!

Aralık 2014’de teslim edilmesi planlanan QBahçe’nin temmuz ayında teslim edilmesi yatırımcının yüzünü güldürdü. Erguvan İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen 98 konutluk QBahçe projesinde, teslim heyecanı yaşanıyor.

Head Ofis projesi 2014 Haziran'da teslim edilecek!

Şirket merkez ofisleri için özel olarak tasarlanan Ataşehir Head Ofis, yenilikçi konsepti ve geniş ofis seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Projenin Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor...

Dap Yapı 4 projesini 2014 sonunda teslim edecek!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "2014 yılının sonuna kadar sonuna kadar Dalga, Tango, Burgu Kuleler ve Z Ofis projelerimizde teslim aşamasına geçeceğiz" dedi.

Ege Boyu projesinin ikinci etabı Temmuz 2014' te teslim edilecek!

Ege'de yaşam başlıyor SİNPAŞ GYO markası Eviya Gayrimenkul'ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda yaşam başlıyor. İkinci etap teslimi ise Temmuz 2014'te gerçekleşecek projede yeni satışa sunulan daire için de satışlar devam ediyor.

Erkanlı Monza 2014 sonbaharda teslim!

Erkanlı Grup’un, Ankara İncek’te inşa ettiği çevre dostu, yenilenebilir enerji farkı ile öne çıkan Erkanlı Monza Rezidans projesinde 2014 de hayat başlıyor. Projede tüketiciler yüzde 1’lik KDV avantajından da yararlanıyor.

Ankara Prime Hill Haziran 2014'te teslim edilecek!

Ankara Prime Hill projesi 4 blok halinde yükseliyor. Haziran 2014'te sahiplerine teslim edilecek olan Ankara Prime Hill kapsamında 13 çatı dubleksi, 13 bahçe dubleksi bulunuyor.

Fethiye Tufan Taşyaka Evleri'nde son 9 daire! Haziran 2014'te teslim!

Tufanlar İnşaat’ tan Kuveyt Turk Finansman Desteği ile 24 ay 0 faizli kredi imkanının sunulduğu Fethiye Tufan Taşyaka Evleri projesinde teslimler Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

2014 Haziranda teslim edilecek Haberi

2014 Haziranda teslim edilecek


1-) Vera Group/Life in Vera/Esenyurt


Life in Vera projesi, Esenyurt'ta Vera Group tarafından hayata geçiriliyor. Esenyurt Life in Vera kapsamında toplam 1.056 daire ile 85 dükkan bulunuyor. 


Esenyurt Life in Vera kapsamında daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Esenyurt Life in Vera projesinde vadelendirme yapılıyor. 


Esenyurt Life in Vera kapsamında fitness merkezi, buhar odası, yüzme havuzu, sauna, oyun alanları, yürüyüş parkuru,spor alanları, kapalı otopark ve dinlenme alanları bulunuyor. 

Life in Vera Esenyurt iletişim

Telefon: 0212 607 1 607

Web Adresi: www.lifeinvera.com.tr



2-) Bay İnşaat/42 Maslak Residence/Maslak


42 Maslak Rezidans projesi, Maslak'ta Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin toplam arsa alanı 39 bin metrekare. 


42 Maslak Rezidans projesinde yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda...