07 / 05 / 2024

2014 kadastro kontrollük bedeli

2014 kadastro kontrollük bedeli

Bugün yayımlanan 29028 sayılı Resmi Gazete'de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yayımlandı. İşte kanunda yer alan kadastro kontrollük harçları 2014..

Eski doğalgaz sayaçları 2025 sonuna kadar değiştirilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılının sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılacak.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar resmen belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2023...

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2022...

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar 2021!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar 2021 belli oldu...

2021 birim fiyat artış oranı!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2021 birim fiyat artış oranı...

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2021 proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri...

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2019!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2019 yılı itibariyle uygulanacak proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Temmuz 2018!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1 Temmuz 2018 tarihinden itibaren uygulanacak proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları Resmi Gazete'de yayımlandı..

Edirne'ye hızlı trende ihale sürecine girildi!

Edirne Valisi Özdemir, Edirne'deki hızlı tren projesinin devam ettiğini müjdeledi. TCDD Edirne Gar Müdürü Yıldırım 16 Mart'ta kontrollük ihalesinin yapıldığını ve bu ihalenin sonuçlandığını söyledi.

Gebze metrosunun danışmanlık ihalesi yapıldı!

Daha önce Gebze Metro Hattı'nın yapımı için ön yeterlilik ihalesini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hattın yapımında inşaat ve elektromekanik işler kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmetini üstlenecek firmayı belirmek üzere bir ön yeterlilik ihalesi düzenledi. 

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2018!

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları 2018 bugün belli oldu. Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ, Resmi Gazete'de yer aldı..

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar belli oldu!

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyat artış oranları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar..

2014 kadastro kontrollük bedeli Haberi

2014 kadastro kontrollük bedeli

Kadastro kontrollük harçları 2014!

12 Haziran 2014 tarihinde yayımlanan 29028 sayılı Resmi Gazete'de Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun yayımlandı. Kanunda kadastro kontrollük harçları 2014 'e yer verildi.


KONTROLLÜK HİZMETLERİ

Özel sektör veya kamu kurum ve kuruluşları tarafından yapılan tüm işlerin kontrollük hizmet bedeli 89,00 TL’den az olamaz.

Kadastro kontrollük harçları 2014..

3.1

Parselasyon Planlarının Kontrolü

Parselasyon Planlarının Kontrollük Hizmet Bedeli Hesabı: Kontrole esas yüzölçümü hangi dilimde kalıyor ise, önceki dilimlerin en üst sınırına kadar kademeli hesaplanıp, bu sınır ile miktar arasındaki yüzölçümü farkı bu dilime ait hektar birim fiyatı ile çarpılarak bulunan değere ilave edilmek suretiyle kademeli olarak hesaplanır. Hesaplanan değer yöresel katsayı ile çarpılarak kontrollük hizmet bedeli hesaplanır.

Parselasyon planlarının kontrolü işlemi, dağıtıma tabi tutulmak suretiyle yapılan...