09 / 05 / 2024

2014 kahramanmaraş kentsel dönüşüm fuarı

2014 kahramanmaraş kentsel dönüşüm fuarı

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yusuflar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinde sona gelindi. Çalışmalar hakkında konuşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konutların kısa süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı yerel bir kanala ait programda Tekke'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tekke'de kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Kahramanmaraş Kentsel Dönüşüm Konutları'nın inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Yusuflar Mahallesi’nde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Saçaklızade Mahallesi’ndeki konutların inşaatı başladı.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Tekke'de asırlık kentsel dönüşüm projesini başlattı. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Kahramanmaraş'ın tam ortasında olan Tekke'nin konum itibarıyla da müstesna bir yerde olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl proje kapsamına alınan kentsel dönüşüm çalışmalarında ilk kazma Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katıldığı törenle vuruldu ve kentsel dönüşüm başlamış oldu.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm inşaata can suyu oldu!

Türkiye’de 7 milyon Kahramanmaraş’ta 100 bin dönüm üzerinde alana yapılacak kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Etap etap alınan bölgelerdeki konutlar sahiplerine teslim edilirken, yeni yapılan binaların dönüşümü de devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konferansı yapıldı!

KAHRAMANMARAŞ Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü ve Öğrenci Konseyi tarafından 'Mega Yapılar ve Kentsel Dönüşüm' konulu konferans düzenlendi. Sağlam, bir mühendisin doğanın kurallarını çok iyi bilmesinin gerekliliğini önemle vurguladı.

Kahramanmaraş kentsel dönüşüm projeleri sürüyor!

Kahramanmaraş’ın en büyük caddesi Trabzon Bulvarı tek şeritli hale geliyor. Yeniden dizayn edilecek caddede Trabzon Caddesinin çehresi değişecek, genişleyen kaldırımlarla vatandaşlar caddeyi daha veremli kullanabilecek.

2014 kahramanmaraş kentsel dönüşüm fuarı Haberi

2014 kahramanmaraş kentsel dönüşüm fuarı

13-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan fuara inşaat alanında faaliyet gösteren firmalar ve tedarikçiler katılacak. En çok destek ve yatırımdan faydalanan il olma özelliği taşıyan Kahramanmaraş; bulunduğu konum itibari ile bölgenin kalbinde yer alması, teknolojik gelişmelere açık ve alt yapı yatırımlarına önem veriliyor. 


Kahramanmaraş'ın çevre ülkelerle çok yakın ilişkilerin bulunması ve inşaat sektöründeki özel yatırımlarla hızla büyüyen bir ekonomiye sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kentte gelişen inşaat sektörüne paralel olarak yapı elemanları sektörü de büyüme kaydediyor. 


3 GÜN SÜRECEK 


İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı 2014, alanında lider firmaların 3 gün boyunca bir araya getirerek yeni iş ilişkilerinin sağlanmasına öncü olacak. Firmalara yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluşma fırsatı sunulurken fuarı ziyaret eden sektör profesyonelleri etkinlik boyunca yeni ürünler ile tanışma, yeni üretim ekipman...