05 / 05 / 2024

2014 Karabük yangın

2014 Karabük yangın

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Batman'da AVM'de büyük yangın!

Batman’da bir alışveriş merkezinde meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

TOKİ Karabük Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük’ün Belen Mahallesi’nde inşa edeceği 1.144 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Batman'da 80 yıllık yangın kulesine tadilat yapılıyor!

Batman’ın sembollerinden olan DDY Batman Gar Müdürlüğü’nün 80 yıllık yangın kulesi, nihayet tadilata alınıyor.

Gölcük'te bir depoda yangın çıktı!

Gölcük ilçesinde depoda yangın çıkardığı iddia edilen eski pehlivanlardan Nihat Saygı, gözaltına alındı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevleri söndürdü.

Denizli Pamukkale'de ormanlık alanda yangın çıktı!

Pamukkale ilçesinde orman alanında piknik ateşinden çıktığı ihtimali üzerinde durulan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle yayıldı. Rüzgarın, yaklaşık 2 hektar orman alanında etkisini sürdüren yangını söndürme çalışmalarını olumsuz etkilediği bildirildi.

İzmit'te kız yurdunda yangın!

İZMİT’in Kadıköy Mahallesi’nde üniversite öğrencilerinin kaldığı kız öğrenci yurdunda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu...

Aksaray, Karabük ve Sivas'ta sınır tespiti yapıldı!

Sivas İlinin Suşehri İlçesi'nde, Aksaray İlinin Ağaçören İlçesi'nde ve Karabük İlinin Merkez İlçesi'nde sınır tespiti yapıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar'da kışlada yangın çıktı!

Afyonkarahisar'da, Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı'na bağlı 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığı General Asım Gündüz Kışlası'ndaki bir binada yangın çıktı...

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Kırıkkale'de yangın çıktı!

Kırıkkale'de yangın çıktı. Kırıkkale Gürler Mahallesi Menderes Caddesi'ndeki apartmanın çatı katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede çatıya tamamen yayıldı.

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Profel Yangın Mühendislik Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Özlem Güneç, Alper Dipi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

2014 Karabük yangın Haberi

2014 Karabük yangın

Karabük'te çıkan yangında 3 ev ve bir otomobil kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.


Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde Osman Yaslıçayır'a ait tek katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Kısa sürede büyüyen yangın, çevresindeki iki ev ve bir otomobile sıçradı.


Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kontrol altına alınan yangın nedeniyle 3 ev ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi.


Yangın sırasında dumandan etkilenen iki kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye...