28 / 07 / 2024

2014 Luxury Lifestyle Awards

2014 Luxury Lifestyle Awards

Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, "Luxury Lifestyle Awards" isimli lüks konut yaşam ödülleri, 29 Ağustos 2014 tarihinde Londra Langham Oteli'nde verilecek.

Palmalife Marina Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8'incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Ortadoğu'nun En Lüks Oteli Palmalife Marina Hotel oldu!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.cisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

PALMALIFE Marina Hotel; bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Ortadoğu’nun en lüks oteli: Palmalife Marina Hotel!

Palmalife Marina Hotel, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen yarışmada ‘Ortadoğu’nun En Lüks Oteli’ seçildi.

Luxury Lifestyle Awards'ta Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmali Grup tarafından satın alınarak tekrar inşa edilen, Bodrum'da bulunan Palmalife Marina Hotel, Ortadoğu'nun En Lüks Oteli seçildi.

Palmalife Marina, Ortadoğu'nun en lüks oteli seçildi!

Palmalife Marina Hotel; bu yıl 8.'si düzenlenen ve 10 Ortadoğu ülkesinden yaklaşık 120 adayın başvurduğu Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada 'Ortadoğu'nun En Lüks Oteli' seçildi.

Akbank Belek'te Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli satıyor!

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Royal Halı dünya lüks markaları arasına girdi!

Naksan Holding bünyesinde işe başlayan Royal Halı, 2009 yılından bu yana verilen ve tüm dünyada bir ürünün lüks olup olmadığının göstergesi olarak kabul edilen Luxury Lifestyle Awards’ın kazananları arasında yer aldı...

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Gülnar Evleri Dünyada Lüks Konut kategorisinde aday gösterildi!

Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, "Luxury Lifestyle Awards" isimli lüks konut yaşam ödülleri, 29 Ağustos 2014 tarihinde Londra Langham Oteli'nde verilecek.

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards'a aday gösterildi!

Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, 15 ayrı kategoride düzenlenen Luxury Lifestyle Awards 2014 e, 'dünyada lüks konut' alanında Türkiye'den Zekeriyaköy Gülnar Evleri aday gösterildi.

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards 2014'e aday gösterildi!

Deneyim İnşaat’ın LEED Sertifikalı Gülnar Evleri, “ Luxury Lifestyle Awards 2014 ” e aday gösterildi. “ Altın Taç Ödül Töreni ” 29 Ağustos 2014’ de Londra’da gerçekleşecek.

2014 Luxury Lifestyle Awards Haberi

2014 Luxury Lifestyle Awards

15 ayrı kategoride düzenlenen 'Lüks Yaşarçı Ödülleri 2014'e, "Dünyada Lüks Konut" alanında Türkiye'den Zekeriyaköy Gülnar Evleri aday gösterildi. Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, "Luxury Lifestyle Awards" isimli lüks yaşam ödülleri, 29 Ağustos tarihinde Londra Langham Oteli'nde verilecek. Ödül jürisini uluslararası lüks üretim yapan firmalar, bağımsız denetçiler, hedef kitle medyasının editörleri, iş dünyası analistleri oluşturuyor. Deneyim İnşaat'ın hayata geçirdiği "Gülnar Evleri" geçtiğimiz yıl LEED programı kapsamındaki 'Leed for Homes' sertifikasını almıştı. 


Sözcü 


Telefon: 0212 201 58 27

Web Adresi: