05 / 05 / 2024

2014 mayıs satışa çıkacak projeler

2014 mayıs satışa çıkacak projeler

Bu yılın Mayıs ayında 17 konut projesi satışa çıkmaya hazırlanıyor. Aralarında kentsel dönüşüm projelerinin de yer aldığı projelerden Nisan 'a yetişemeyenler Mayıs'ta satışlarına başlamayı hedefliyor...

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

1 Mayıs'ta açıklanacak maaş sürprizinin detayı belli oldu! En düşük ücret kaç lira olacak?

Milyonlarca emekli ve asgari ücretli 1 Mayıs'ta hükümetin açıklayacağı sürprizin detaylarını merak ediyor. Asgari ücret ve memurların maaşlarındaki düzenleme nasıl yapılacak. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, asgari ücret detayını açıkladı.

1 Mayıs'ta açıklanacak emekli maaşlarındaki sürpriz artışı uzman isim açıkladı! En düşük ve en yüksek maaş farkı

Emekli bayram ikramiyelerinde 'zam yok' diyerek milyonlarca emekliyi üzen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, '1 Mayıs'ta sürpriz' yapacağını söylerek dikkatleri üzerine çekti. Peki emekli maaşlarında neler olacak uzman isim açıkladı.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor!

12 İstasyondan oluşan ve Ataköy - İkitelli arasını 21.5 dakikaya düşürecek olan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu 29 Mayıs'ta açılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış müjdesini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Çamlıca Kulesi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi. 369 metre uzunluğundaki kule, 29 Mayıs Cumartesi saat 14:00'te resmen açılacak.

Taksim Camii 27 Mayıs'ta açılıyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Cami 27 Mayıs'ta ibadete açılıyor. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası 27 Mayıs'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarıyla görüştü. Görüşmede, "27 Mayıs'ta inşallah Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapacağız" dedi..

Başakşehir Şehir Hastanesi 21 Mayıs'ta açılacak!

Sağlık alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk bölümü daha önce açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci kısmının 21 Mayıs'ta açılacağını söyledi.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

2014 mayıs satışa çıkacak projeler Haberi

2014 mayıs satışa çıkacak projeler

1-) Timur Gayrimenkul / Nef Ataköy 22/ Ataköy


420 milyon TL yatırım değerine sahip Nef Ataköy 22 projesi, Bakırköy-Ataköy'de inşa ediliyor. İçerisinde mağazaların da yer aldığı Nef Ataköy 22 projesinde 6 blok bulunuyor. 


Mayıs 2017'de teslimlerin yapılacağı projede satışlar 20 Mayıs'ta başlayacak. 1 ofis, 1 rezidans, 3 konut ve 1 otel bloğundan meydana gelen projede deniz manzaralı büyük metrekareli daireler de yer alıyor. 


Nef Ataköy 22 projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede home office ve mağazalar da bulunuyor. Dairelerin alanlarının 45 ila 235 metrekare arasında değiştiği proje kapsamında yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.


Nef Ataköy 22 fiyatları 

1+1 daireler 150 bin dolardan, 

2+1 daireler 318 bin dolardan, 

3+1 daireler 386 bin dolardan,

4+1 daireler 705 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Nef...