14 / 05 / 2024

2014 Nef

2014 Nef

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai 2014' te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef, projelerinin satış başarısını yurtdışındaki fuarda imza atacağı yeni işbirlikleriyle taçlandıracak.

Yatırımı kolaylaştıran Nef 3 bin konut sattı!

2014'ü 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" kampanyasına imza attı.

Nef Kağıthane fiyatları 2014!

Nef Kağıthane 03 projesinde teslimler Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 335 adet konut, 143 adet ofis ve 12 adet dükkan yer alıyor. İşte Nef Kağıthane fiyatları 2014 detayları...

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef'ten yeni uygulama: Kolay Yatırım!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef Kolay Yatırım kampanyası!

2014'ü 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef "Foldhome" ve "Garantili Proje" keşiflerinden sonra "Kolay Yatırım" adını verdiği yepyeni bir buluşa daha imza attı.

NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: 2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu!

Son 1 yılda 3.000'den fazla konut satışı gerçekleştirerek, aynı zaman diliminde 6 projemizin de teslimini tamamladık" diyen NEF Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik: "2014 yılı bizim için büyüme yılı oldu" diyerek projelerini anlattı.

Nef projeleri Cityscape’e damgasını vurdu!

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai 2014' te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef, projelerinin satış başarısını yurtdışındaki fuarda imza atacağı yeni işbirlikleriyle taçlandıracak.

İş GYO-Nef Topkapı 4 ayrı proje olarak satışa çıkacak!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2014 Fuarı'na katılan İş GYO ve Nef eski Şişecam Fabrikası arazisinde inşa edeceği Topkapı projesi hakkında detayları paylaştı. Proje; 4 ayrı proje halinde satışa sunulacak.

Nef Ataköy 22 F blok'ta 164 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Dubai'de gerçekleşen emlak fuarı CitysCape Global 2014'te ziyaretçilerin beğenisine sunulan Nef Ataköy 22 projesinin F bloğu satışa çıktı. F blok fiyatları 164 bin dolardan başlıyor.

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai Fuarına damgasını vurdu!

Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22, Cityscape Dubai 2014'te uluslararası yatırımcılarla buluştu. Nef, projelerinin satış başarısını yurtdışındaki fuarda imza atacağı yeni işbirlikleriyle taçlandıracak.

Nef, Merter ve Kağıthane'de projelere devam edecek!

11 Eylül ile 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak 2014 Fuarı' na katılan Nef'in Satış ve Pazarlama Koordinatörü Selçuk Çelik, satışta olan projeleri anlattı...

Nef keşifleri ve projeleri ile Emlak Fuarı’na damgasını vurdu!

Dünyanın en önemli emlak fuarlarında proje ve keşifleri ile dikkat çeken Nef’in, CNR Emlak 2014 Fuarı’nda da Nef Ataköy 22, Nef Merter 13 ve Nef Kâğıthane 03 projelerine yerli ve yabancı yatırımcının ilgisi büyük oldu.

İş GYO-Nef Topkapı projesi yaz sonu satışa çıkacak!

Bu yıl 25'incisi düzenlenen dünyanın en önemli gayrimenkul fuarı MIPIM 2014'te yerini alan Timur Garimenkul yeni projeleri hakkında bilgi verdi. İş GYO-Nef Topkapı projesi yaz sonu satışa çıkacak...

2014 Nef Haberi

2014 Nef

Gayrimenkul sektöründe dünyanın en önemli buluşmalarından biri olarak gösterilen Cityscape Dubai, 21-23 Eylül tarihleri arasında World Trade Center’da gerçekleştirildi. 200 ülkeden 35 bin katılımcının yer aldığı fuarda sektörün yönünü belirleyen gayrimenkul firmalarıyla yatırımcılar bir araya geldi. New York’ta Empire State’e komşu projesiyle uluslararası marka yolunda önemli bir adım atan, keşifleri ve projeleriyle de sadece Türkiye’de değil, dünyada ses getiren Nef, Nef Merter 13 ve Nef Ataköy 22 projelerini Dubai’de dünyanın beğenisine sundu.

Fuarda açıklamalarda bulunan Nef Satış Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik “Cityscape Dubai uluslararası fuarlar anlamında Nef için önemli bir yere sahip. Geçtiğimiz yıl da bu fuara katılmıştık ve projelerimiz yoğun ilgi görmüştü. Bu yıl da aynı ilgiyi gördüğümüzü söyleyebilirim. 2014 yılına hızlı bir başlangıç yaptık. Satışların yanı sıra teslimler...