05 / 05 / 2024

2014 Sanayi ve Ticaret Fuarı

2014 Sanayi ve Ticaret Fuarı

Gaziantep'te düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışını yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin standını gezdi. Bakan Yılmaz, Şahinbey'in örnek projelere imza attığını söyledi

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kocakaya, Şaban Boz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Yapıtem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Temel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde Ulgar İş Merkezi, Esenyurt'ta kuruldu.

Katırcıoğlu Mimarlık İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katırcıoğlu Mimarlık İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Katırcıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Vestal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vestal İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vesim Bozkurt, Talal Las Alateeqı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Kılınç Otomotiv İnşaat Reklam Matbaa Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Ergön tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Bre İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bre İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zekeriya Aydın tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Okul Caddesi'nde kuruldu.

Teksmark Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kabataş Şubesi açıldı!

Teksmark Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kabataş Şubesi, Zeynep Merve Akıncı Şube Müdürlüğü'nde 991 bin 500 TL'lik sermaye ile 25 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

MKS Yapı Malzemeleri Nakliye Oto Kiralama Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKS Yapı Malzemeleri Nakliye Oto Kiralama Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Can tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Mikro Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mikro Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım 2014 tarihinde Bahçelievler, Şirinevler, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

EFC Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFC Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Efkan Mete, Ümit Emre Topçu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmka Yalıtım Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İmdat Kantar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Esenkent, Semerkand Residence'ta kuruldu.

Kamelya Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamelya Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Çekmeköy, Soğukpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekiner Mühendislik İnşaat Nakliyat Çelik İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Eren Emre tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

2014 Sanayi ve Ticaret Fuarı Haberi

2014 Sanayi ve Ticaret Fuarı

GAZİANTEP'TE düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın (TÜMEXPO) açılışı için kente gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte fuar alanındaki belediyeye ait standı gezdi. 


Cevdet Yılmaz, Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı çalışmalarla Türkiye'de belediyecilik anlamında önemli bir yol kat ettiğini ve büyük işler başardığını ayrıca diğer belediyelere örnek olabilecek projelere imza attığını belirtti. 


HALKA TANITIYORUZ 

Kalkınma Bakanı ile birlikte Şahinbey standını inceleyen Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise şunları söyledi: "Şahinbey Belediyesi olarak fuarda biz de bir stand açtık. Yapmış olduğumuz faaliyetleri burada sergiliyoruz. Özellikle konut projelerimiz ön plana çıkıyor. Sanayi sitemiz, yapmış olduğumuz kentsel dönüşümler, yeni yapılan parklar, pazaryerleri, sosyal tesisler ve yaptığımız projeleri tanıtarak bu vesileyle halkımıza duyurma fırsatı buluyoruz. Aynı zamanda firmalarımız da burada kendi yapmış oldukları ürünleri sergileyerek...