04 / 05 / 2024

2014 Superbrands Ödülü

2014 Superbrands Ödülü

Dumankaya İnşaat, gıdadan temizlik ve kişisel bakım ürünlerine, teknolojiden hizmet sektörü ve iletişime kadar birçok alanda yılın en iyi markalarına verilen 2014 Superbrands Ödülü'nün sahibi oldu.

HAS Mimarlık, Türkiye Prefabrik Birliği ödülü aldı!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasıyla, Prefabrik Birliği’nin “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Dumankaya İnşaat Superbrands'tan ödül aldı!

Türkiye’de 10 yıldır gerçekleştirilen Superbrands Türkiye’nin 2014 listesine giren markalara ödülleri renkli bir tören eşliğinde takdim edildi. Firmanın ödülünü Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Sevil Cenanoğlu aldı.

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Akfen GYO'nun Faaliyet Raporu altın ödül aldı!

Akfen GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde"Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

Akfen GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde altın ödül aldı!

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi '2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde 'Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı' kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

Akfen GYO'ya Altın ödül!

Akfen GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri"nde "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

Akfen GYO’nun 2014 faaliyet raporuna altın ödül!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri"nde GYO kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

İş GYO 2015 Faaliyet Raporu Platin Ödül sahibi oldu!

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü. toplam puanı 100 üzerinden 99 olan İş GYO 2014 Faaliyet Raporu “Platin Ödül”ün sahibi oldu.

İş GYO’nun 2014 faaliyet raporuna platin ödül!

İş GYO 2014 Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından her yıl düzenlenen faaliyet raporu yarışmasında birden fazla ödülün sahibi oldu.

Şişecam’ın 2014 Yılı Faaliyet Raporu’na uluslararası ödül!

Şişecam, yıllık finansal raporlaması ile uluslararası alanda bir ödüle daha layık görüldü. Şişecam Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’ yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar’ kategorisinde ‘Gümüş Ödül’ün sahibi oldu.

2014 Superbrands Ödülü Haberi

2014 Superbrands Ödülü

Faaliyette bulunduğu gayrimenkul sektörünün yenilikçi ve öncü markalarından Dumankaya İnşaat, ülkemizde 10 yıldan beri faaliyette bulunan Superbrand Türkiye tarafından düzenlenen yılın markaları organizasyonunda 2014 yılının süper markaları arasında yer aldı.  


Tüketicilerin tercih ve beğenilerine göre belirlenen farklı sektörlerdeki 2014 yılının süper markaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat,  aldığı bu ödülle markaya yaptığı yatırımın altını çizerken hem Türk ekonomisi içindeki yerini güçlendiriyor hem de dünya ölçeğinde önemli oyunculardan biri haline geliyor.


Konu ile ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya “Başarı insanlarla birlikte büyüyen, gelişen ve anlam kazanan bir kavram. Boyutu ne olursa olsun bir başarıya imza atabilmek için, farklı bakış açılarıyla birbirlerini zenginleştiren bir ruhla, ortak hedefe doğru hareket eden insanların bir araya gelmesi gerekir. Biz...