03 / 05 / 2024

2014 temmuz Kuşadası turizm

2014 temmuz Kuşadası turizm

Kuşadası'nda turizm acenteleri için eylem yapıldı. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Kuşadası'nda imar tepkisi!

Kuşadası'ndaki imar planına tepki geldi. Kuşadası Belediye Meclisi'nin 11 Temmuz 2016 tarih ve 246 sayılı kararına itiraz eden arazi sahipleri, konuyu Aydın Büyükşehir Meclisine taşıdı.

Kuşadası Belediyesi'nden 700 TL kira yardımı!

Kuşadası Belediye Meclisi, 2017 yılının ilk toplantısını yaptı. Belediye Meclisi’nde, 2014 yılında yaşanan toprak kaymasında evleri zarar gören Mücella Emgin, Dergah ve Özgün siteleri sakinlerine yapılan kira yardımının 2017 yılı boyunca 700 TL olarak sürdürülmesine karar verildi.

Kuşadası'nda kamusal zorluklar dışında imar değişikliğine izin yok!

Kuşadası'nda çarpık yapılaşmayı önleme yolunda adımlar atan Belediye, 30 Mart 2014 ten bu yana sadece 11 imar tadilatı yaptı. Belediye artık zorunluluklar dışında imar planını değiştirmiyor.

Aydın Kuşadası'na 4 yeni park yapılacak!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Kuşadası'nda 4 yeni park geliyor!

Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek.

Kuşadası’na 4 yeni park yapılacak!

Aydın Kuşadası Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında alınan kararla Kuşadası ilçe sınırları içerisinde bulunan 4 alana hayırseverler tarafından yeni parklar inşa edilecek. İşte projelerin ayrıntıları...

Kuşadası'na 2015'te gemiyle 700 bin turist gelecek!

Kruvaziyer turizminde 2014 yılında en fazla turistin geldiği liman olarak Türkiye'de birinci olan Kuşadası, 2015 yılında da liderliğini korumayı hedefliyor. Kuşadası için gelen gemilerin büyük önem taşıdığı belirtildi.

Kuşadası Belediye Başkanlığı'ndan 3 yıllığına 13 kiralık dükkan!

Kuşadası Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye bağlı olan 13 dükkanı 3 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 11 Kasım 2014 tarihinde Salı günü saat 10.00 itibariyle yapılacak.

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası'na gelen İranlı turist sayısı 2,5 kat arttı!

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Bayram’da Kuşadası'na önemli ölçüde İranlı turist akını olacak. İranlı turistlerin geçtiğimiz yıla oranla 2,5 kat artan rezervasyonlarının yüzde 80'i beş yıldızlı oteller" dedi

2014 temmuz Kuşadası turizm Haberi

2014 temmuz Kuşadası turizm

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir gurup esnaf, turistlerin tur acenteleri tarafından alışveriş için yalnızca anlaşmalı bazı işyerlerine yönlendirildikleri gerekçesiyle eylem yaptı


Barbaros Bulvarı, Grand ve Orient Bazaar'da faaliyet gösteren yaklaşık 40 kişilik esnaf grubu, ellerinde "Neden tavsiye edilen dükkanlar?", "Çarşıdaki bütün dükkanlar, Ticaret Odası üyesidir" yazılı pankartlarla Kuşadası limanı önüne geldi. Burada bir süre sessizce bekleyen esnaflar, mağdur olduklarını belirterek yetkililerden sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. 


- "Turisti ilçeye salmıyorlar"


Esnaf adına açıklama yapan Sinan Gelen, turistik ilçede kiraların oldukça yüksek olduğunu, çalışanların maaş ve sigortalarını ödeyemez hale geldiklerini belirterek, "Bütün esnaf kan ağlıyor. Çeklerini, senetlerini ödeyemiyorlar. Turistleri acenteler alarak anlaşmalı büyük alışveriş merkezlerine götürüyorlar. Turisti çarşıya salmıyorlar. Burada biz de devlete vergi veriyoruz. Burada esnafı birbirine düşürecekler. Esnaf birbirini öldürecek. Biri iş yapıyor,...