06 / 05 / 2024

2014 trabzon projeleri

2014 trabzon projeleri

Trabzon, turizm ve ticaret ağırlıklı bir ekonomi planlıyor. Hedef, yılda 5 milyar dolarlık ihracat yapan, 12 milyon turist ağırlayan, limanı ve lojistik merkezi ile geniş bir coğrafyanın çekim merkezi olmak.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Esentepe Mahallesi'ne yaptığı ziyarette 'Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni konuştu. Vatandaşların yakın ilgi gösterdiği Başkan Gümrükçüoğlu, mahalle sakinleri ile çay içip sohbet etti...

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Trabzonlulara ucuz konut müjdesinde geri sayım başladı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projeleri için geri sayım başladı. TOKİ'nin merakla beklenen Trabzon projesi Ortahisar ilçesinde inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Trabzon Uzungöl'ün altyapısı yenileniyor!

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl’de gerçekleştirilecek olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu projeleri Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri tarafından gündeme getirildi.

Trabzon Beşikdüzü'ne 100 milyon dolarlık mega proje!

Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Bıçakoğlu, ilçeye 100 milyon dolar değerinde 600 odalı otel, AVM ve rezidans projesinin müjdesini verdi.

2014 trabzon projeleri Haberi

2014 trabzon projeleri

TÜRKİYE’nin en güzel doğasına sahip illerinden Trabzon, ekonomisiyle de yıldızlaşıyor. Şu anda 1.1 milyar dolarlık ihracatıyla ve 3 milyona dayanmış turistiyle ve 600 civarındaki irili ufaklı sanayi kuruluşuyla geleceğe güvenle bakıyor. Trabzon’un her konudaki büyüme verileri Türkiye ortalamasının çok üzerinde seyrediyor. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, 2023 yılında 10 bin yatak kapasitesiyle yılda 12 milyon turist ağırlayan bir şehir olmayı hedeflediklerini söylüyor ve ihracatında 5 milyar dolara yükselmesi için strateji belirlediklerini anlatıyor.”Turizmde yabancıların payı da hızla artıyor. Bu yıl 250 bine yakın Arap turistimiz oluyor. Biz turizmde kongre, kültür, doğa ve kruvaziyer turizmine yönelik adımlarımızı hızlandırıyoruz” diyen Hacısalihoğlu, halen 4 organize sanayi bölgesinde de sanayiciler için çok uygun şartlar hazırladıklarını belirtiyor ve şöyle devam ediyor: 



100 ÜLKEYE...