02 / 05 / 2024

2014 TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

2014 TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Start Fuarcılık tarafından düzenlenen 2.TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı (TÜMFXPO) Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımı ile Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde açıldı...

Angora Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angora Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdi Adıgüzel tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Özortaklar Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özortaklar Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nazmi Canbaz, Turan Topal, Süleyman Memişoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenyurt, Mevlana Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı!

Türkiye-CERN Sanayi İşbirliği Konferansı yapıldı. Tsesmelis: "Türkiye ile özellikle sanayici, üniversite ve araştırmacı konularında daha güçlü işbirliği yapmalıyız, Türkiye’nin inşaat sektöründen yardım alacağımızı düşünüyorum" dedi.

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASL Hafriyat Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Gökalp tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Şişli, Halil Rıfat Paşa Mahallesi, Y.Havuz Sokak'ta kuruldu.

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Petrolleri İnşaat Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mesut Akın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 8 milyon TL sermaye ile kuruldu.

TMB Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMB Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Arif Tekstil İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arif Tekstil İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mustafa Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Fatih, Mimar Hayrettin Mahallesi'nde açıldı.

Platinum İnşaat Taahhüt Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum İnşaat Taahhüt Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Altun tarafından 500 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Büyükçekmece, Ekinoba Mahallesi'nde kuruldu.

TST Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

TST Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi, Turgay Bal, Murat Emek, Turgay Sorgun ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMS Yapı Grup İnşaat Taahhüt Mermer Granit Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kıvanç Arif Kıvanç tarafından 750 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Anafartalar Caddesi'nde kuruldu.

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Yalıtım Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Çakır, Ali Suna, Sultan Suna ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Klas-Net Seyahat Turizm Nakliyat Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas-Net Seyahat Turizm Nakliyat Akaryakıt İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökçen Ertuğrul tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

2014 TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı Haberi

2014 TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı

TÜMEXPO Fuarı açılış töreninde konuşan GTO Başkanı Eyüp Bartık, bu fuar için Gaziantep'in doğru yer olduğunu belirterek TÜMSİAD'a organizasyondan dolayı teşekkür etti. Bartık Gaziantep'in üretim ve ticaretteki başarısını turizme de taşıması gerektiğine vurgu yaparak şunları kaydetti: "Kentimizin üretimde, ihracatta, ticarette gösterdiği başarı ortada. Biz artık başka alanlara da yönelmek istiyoruz. Şimdi Gaziantep için yeni şeyler söylemek gerekiyor. Bu da turizm olmalı. Gaziantep'in adından turizmiyle de söz ettirmesi gerektiğini düşünüyoruz. Fuarlar bu turizmin bir parçasıdır. TÜMSİAD bu fuarı yapmak için doğru yer seçti." "Sahip olduğu potansiyel ile Gaziantep turizmde de yükselen değer olmaya aday" diyen Bartık, termal turizmi de Gaziantep turizm destinasyonu içinde düşünmek gerektiğini ifade etti. Bartık, "Gaziantep özellikle ulaşım altyapısıyla herkese hitap edebilecek durumda. Biz Gaziantep'e dünyanın her...