24 / 07 / 2024

2014 turizm öngörüleri

2014 turizm öngörüleri

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in yeni yılda ilk kabulü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyeti oldu. Bakan Çelik'in TÜRSAB heyetiyle gerçekleştirdiği toplantıda 2013 yılı değerlendirmesi yapıldı...

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Konya-Karaman YHT hattının test sürüşleri yarın başlıyor!

2014'te temeli atılan Konya- Karaman- Ulukışla YHT projesinin Konya- Karaman etabının test sürüşleri yarın başlayacak.

Michael Doring'in Türk inşaat sektörüyle ilgili öngörüleri! 

Türkiye'de 20 yıldır aktif olan ABD merkezli uluslararası inşaat / proje yönetimi şirketi Turner International’ın Operasyon Genel Müdürü Michael Doring, gelecek hedeflerini paylaştı ve Türkiye inşaat sektörüyle ilgili öngörülerini aktardı. 

Gayrimenkul sektörünün 2017 öngörüleri!

Gayrimenkul Türkiye (GMTR) Dergisi ve Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun (GİSP) ortaklaşa düzenlediği, “2017 Gayrimenkul Sektörü Öngörüleri” yuvarlak masa toplantısına, PWC Türkiye ev sahipliği yaptı.

BKV Turizm Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BKV Turizm Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Uğur Balkov Yönetim Kurulu Muharras Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Güngören, Gençosman Mahallesi, Davutpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Turizm sektörü için istihdam desteği paketi açıklandı!

Zor durumdaki turizm sektörüne devlet destek üstüne destek açıklıyor. Son olarak sektör için istihdam desteği paketi açıklandı. Turizmde zor bir yıl öngörülen Antalya'da sektörün beklediği istihdam desteği de belli oldu.

Güngör Teknik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Teknik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Güngör, Muhammed Emin Güngör ve Sultan Selim Güngör tarafından toplam 60 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Turizm sektörü ocak ayını yüzde 9'luk artışla tamamladı!

Küresel ve bölgesel sıkıntılara karşın Türk turizm sektörü 2015’in ilk ayını artışla tamamladı.Yılın ilk ayında yabancı ziyaretçi sayısında 2014’ün aynı dönemine göre yüzde 9’luk bir artış gerçekleşti.

2015'te turizm sektöründe yüzde 6 artış bekleniyor!

Turizm sektörü 2014’ü beklentiler çerçevesinde 41.4 milyon turist ve 34.3 milyar dolar gelirle kapattı. Alternatif turizm alanlarının ön plana çıkacağı 2015’te ülkeye gelen ziyaretçi sayısının yüzde 6 artış göstereceği tahmin ediliyor

Gayrimenkulde 2015 yılı öngörüleri açıklandı!

​“Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” başlıklı raporda perakende, ofis, lojistik ve otelcilik sektörlerindeki gayrimenkul piyasası trendleri ile 2015 yılı öngörüleri açıklandı.

Netsel Turizm Yatırımları değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Netsel Turizm Yatırımları A.Ş 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Açıklama ve değerleme raporu şöyle...

Güngör Uras: Turizm 34 milyar dolar getirse de üvey evlat!

Milliyet Gazetesi yazarı Güngör Uras bugünkü yazısında turizm sektörünün durumunu değerlendirdi. Uras: ''Turizm Antalya için önemli ama Türkiye için de önemli. 2013 yılında turizmden 34 milyar dolar döviz geldi'' dedi.

Ferit Şahenk ve Vedat Aşçı'dan 1 milyar dolarlık dev turizm yatırımı!

Doğuş Holding ile özellikle son dönemde geliştirdiği turizm ve gayrimenkul projeleriyle adından söz ettiren Astaş Holding, Bodrum Güvercinlik'te dev bir turizm kompleksi inşa edecek. Proje maliyetinin 1 milyar doları bulacağı öngörülüyor...

2014 turizm öngörüleri Haberi

2014 turizm öngörüleri

KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, yeni dönemde Antalya, Bodrum, Çeşme, Kaş, Kapadokya gibi önemli destinasyonlarda turizmin geliştirilmesi için özel stratejiler uygulanması gerektiğini bildirdi. Bakan Çelik'in Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) heyetiyle gerçekleştirdiği toplantıda 2013 yılı değerlendirmesi yapıldı ve 2014 turizm planlaması ele alındı. Çelik, turizm sezonunun daha iyi geçmesi için her türlü desteğin verileceğini vurguladı. Bakan Çelik toplantıda şunları vurguladı: "Turizmin gelişmesini siyasi türbülanslarm dışında tutmak gerekir. Turizm aynı zamanda insani diplomasidir." TÜRSAB heyeti de 2014'te standartların üst seviyede tutulacağı sözünü...