04 / 05 / 2024

2015 bal konut projesi bal konut projesi lansmanı

2015 bal konut projesi bal konut projesi lansmanı

Bal Konut projesi Kayseri Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Resmi satışların başlamadığı Bal Konut projesinin lansmanı yarın gerçekleşecek.

Ev kiraları hangi bölgelerde arttı?

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Serkan Bal konut sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konut kiralarını değerlendiren Bal, Kira fiyatlarındaki yükselişin satış fiyatlarını da etkilediğini belirtti.

Naci Ağbal: Konut kredilerinde güçlü genişleme belirgin!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-1" çevrim içi bilgilendirme toplantısında 2020 yılı konut kredisine dair açıklamalarda bulundu. 

Konut hesabıyla alınan evlerde tapu harcı sıfıra inebilir!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, konut hesabı uygulamasında devlet katkısı tutarını 15 bin liradan 20 bin liraya çıkardıklarını ve bu program kapsamında alınacak konutlarda alınacak tapu harcını, Bakanlar Kurulu kararıyla sıfıra kadar indirme imkanının getirildiğini açıkladı

Naci Ağbal: Konut’ta vergi yüzde 1’e inmeyecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bakanlar Kurulu kararınca “Konut teslimlerinde verginin yüzde 1'e düşürülmesine ilişkin bir çalışma yok” dedi.

Bursa konut satışında rekor kırdı!

Birçok sektör için 'kayıp yıl' olarak nitelendirilen 2015'te konut sektörü, ülke genelinde tarihi bir rekora imza attı. Bursa, bu yılda gerçekleştirilen satışla ülke sıralamasında yine ilk beşte yer aldı.

2015 biterken konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Seçimlerden sonra konut kredisi faiz oranlarının düşmesi beklenirken, beklentileri karşılayan bir hareketlenme yaşanmadı. İşte bankaların konut kredisi faiz oranlarında son durum...

2015 seçimleri emlak sektöründe durağanlık yaşattı!

Antalya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Şeref Sağlam, "Seçim dönemlerinde her zaman bütün sektörlerde bir durağanlık yaşanır. Bu seçimler 2015'te konut kredilerinin faiz artışlarından dolayı bir durağanlık yaşattı." dedi

TOKİ Balıkesir Gömeç'te 1 adet konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Gömeç'te 1 adet konut satıyor. Başvuruların 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede aylık 259,37 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Konut satışında beklenti yükseldi!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, 2015'te konut satışlarının 1 milyon 250 bin civarında olacağını öngörüyor. Uzmanlar, bu alanda 2014 rakamlarının üzerine çıkılacağını da tahmin ediyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Evleri için 120 aydan 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Projede toplam 32 adet konut satışa çıkarılıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap başvurusu 2015 detayları...

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta emekliye özel 32 konut satıyor!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta emekliye özel 32 konut satıyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihi itibariyle sona erecek.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları 2015!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik'te 26 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Projede fiyatlar 96 bin 145 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik başvuruları 2015 detayları...

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ kura çekilişi 2015!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Gönen 3. etap projesinde yer alan 78 adet konut için “Konut Belirleme Kurası” çekilecek. Kura çekilişi 01 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

2015 bal konut projesi bal konut projesi lansmanı Haberi

2015 bal konut projesi bal konut projesi lansmanı

Şehrin merkezin toplam 2 bin 400 konuttan meydana gelecek Bal Konut projesi Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek. 


Kayseri Belediyesi Bal Konut projesinde yer alan daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Yeni Karesi Bal Konut'ta resmi satışlar henüz başlamadı. Bal Konut projesinin lansmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. 


Fiyat ve ödeme planının lansmandan sonra belirleneceği projede arsa tahsisi yapan alıcılara öncelikli bilgi verilecek.



Bal Konut Projesi;

http://www.baltok.net/

Öznur...