12 / 05 / 2024

2015 belediye bütçeleri

2015 belediye bütçeleri

İzmit Belediyesi Meclis toplantısında 2015 yılı mali bütçesi görüşüldü. 2014 yılında 150 milyon lira olan bütçe, 2015 yılı için 160 milyon lira olarak belirlendi ve oy birliği ile meclisten geçti

1934 yılında Beyoğlu sokakları bütçe yetersizliğinden berbat haldeymiş!

1934 yılında Beyoğlu sokakları, bütçe yetersizliğinden dolayı berbat haldeymiş. Bütçe darlığı dolayısıyla belediye yol inşası için şubelerine çok az tahsisat ayırmıştı, Beyoğlu'nda bundan nasibini aldı. İşte detaylar...

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Sultangazi, Şile, Şişli, Esenyurt! İBB onayladı! En yüksek bütçeli ilçe resmen belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu belediyelerinin 2024 yılı mali bütçelerini kabul etti.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Bütçeyi Zorlamayan Fırın Arayanlar Dikkat! İşte Profilo Ankastre Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Yeni bir eşya alırken öncelikli olarak fiyatlara bakmak tercihleri belirler. Bütçeleri zorlamayan Profilo ankastre fırınları ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

İstanbul'un 39 ilçesinin 2022 yılı bütçesi onaylandı!

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, İstanbul'daki 39 ilçenin 2022 yılı mali bütçesini onayladı.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

İstanbul’un 39 ilçesinde 2021 yatırım bütçeleri belirlendi! 

İstanbul’un 39 ilçesinin 2021 yılı bütçeleri açıklandı. İstanbul’un en yüksek bütçeye sahip ilçesi Esenyurt, en düşük bütçeye sahip ilçesi ise Adalar olarak gerçekleşti.

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

İBB'nin deprem bütçesi 2,5 kat arttı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, deprem için 2019 yılında gerçekleşen bütçe rakamını 2020’de 2,5 kat artırarak 341 milyon TL'ye çıkardı. Bütçe, Encümen ile İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Kocaeli’de kentsel çalışmalara 10 milyar TL bütçe ayrıldı!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada, "Kocaeli’de kentsel çalışmalara 10 milyar TL bütçe ayrıldı" dedi.

2015 belediye bütçeleri Haberi

2015 belediye bütçeleri


İzmit Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı bugün İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın Güney Kore seyahatinde olası sebebiyle bu ayki meclis toplantısına İbrahim Bulut başkanlık etti. Toplantıda 17 gündem maddesi görüşüldü. Toplantının en önemli gündem maddesi ise bütçe oldu. İzmit Belediyesi’nin 2015 yılı mali bütçesi 160 milyon lira olarak belirlendi. 2014 yılında ise bütçe 150 milyon liraydı.


ÇAYIRKÖY’E ÖZEL YURT İZNİ

Meclis gündeminde yer alan İzmit Çayırköy Mahallesi’nde bulunan ve konut alanı olarak geçen bölgenin, özel yurt alanı olarak imar değişikliği yapılmasına CHP grubu itiraz etti ve maddeye muhalefet şerhi koydu. Konuyla ilgili söz alan CHP’li meclis üyesi İlker Ulusoy, “Kat arttırılarak yapılacak imar planı değişikliği, çevrenin dokusuna zarar verecektir. Bir zorunluluk hali olmadığı sürece, ticari kar...