28 / 08 / 2024

2015 güncel kira sözleşmesi

2015 güncel kira sözleşmesi

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında, kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme, kira süresi boyunca tarafların hak ve sorumluluklarını düzenliyor. İşte güncel kira sözleşmesi 2015...

Yazlık konutların güncel satış ve kira fiyatları!

Türkiye’nin kıyı beldeleri dolarken yazlık konutların da güncel satış ve kira fiyatları vatandaşlar arasında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. 

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Kira depozito iadesi güncel kira ile mi olur?

Gayrimenkul kiralamalarında kiracıdan alınan depozito sözleşme bitiminde belli şartlarda iade edilebiliyor. Peki, kira depozito iadesi güncel kira ile mi olur?

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

2015 yılı kira artışı enflasyon oranı!

Kiracıya yapılacak senelik zamlar enflasyon oranlarına göre yapılıyor. Peki, 2015 yılı kira artışı enflasyon oranı nedir? Aralık ayında evdeki ve işyerindeki kiracıya ne kadar zam yapılır?

ÜFE'ye göre kira hesaplama Ekim 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Kira sözleşmesinin senelik olarak yenilenmesi halinde kira bedeline zam yapılabiliyor. İşte ÜFE'ye göre kira hesaplama Ekim 2015 örneği..

Kira kanununa göre kira artışı nasıl yapılır?

Gayrimenkul kiralamalarında tarafların hak ve sorumlulukları 1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe giren Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kira kanununa göre kira artışı nasıl yapılır? İşte kira artış oranları 2015...

Bilgi Üniversitesi Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı düzenliyor!

29-30 Mayıs tarihlerinde iki gün sürecek Konferans, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü yapılacak. Konferansta birinci gün kira sözleşmesine uygulanacak genel hükümler ayrıntılı olarak incelenecek.

Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı 29-30 Mayıs'ta!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı 29-30 Mayıs tarihlerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde yapılacak.

Güncel kira sözleşmesi 2015!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında, kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme, kira süresi boyunca tarafların hak ve sorumluluklarını düzenliyor. İşte güncel kira sözleşmesi 2015...

ÜFE'ye göre kira artışı hesaplama 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde, kira bedelinde belli oranlarda zam yapılıyor. Peki, ÜFE'ye göre kira artışı hesaplama 2015 nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Mai Residence projesinin ilk bloğu 2015 yılı Mart ayında teslim edilecek. İşte Fer Yapı Mai Residence güncel fiyat listesi...

Future Park güncel fiyat listesi!

9 blok olarak hayata geçirilen Future Park Konutları Aralık 2015'te teslim edilecek. 1650 daireden oluşan Future Park güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

2015 güncel kira sözleşmesi Haberi

2015 güncel kira sözleşmesi

Güncel kira sözleşmesi 2015!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında, kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme, kira süresi boyunca tarafların hak ve sorumluluklarını düzenliyor. Güncel kira sözleşmesi aşağıda yer alıyor:


Kira sözleşmesi:


Dairesi

(Buraya taşınmazın bağlı olduğu tapu dairesi yazılacak)

Mahallesi

(Burayı tapudaki mahallesi hanesinde yazan yazılacak)

Cadde/Sokağı

(Cadde veya sokak yazılacak)

Numarası

(Apartman kapı numarası ve Daire kapı numarası yazılacak)

Kiralananın Cinsi

Apartman dairesi

Kiralayan

(Kiraya verenin tam adı ve soyadı yazılacak)

Kiralayanın T.C. Kimlik No

(Kiraya verenin T.C. Kimlik no yazılacak)

Kiralayanın Adresi

(Kiraya verenin tam adresi yazılacak)

Kiracı

(Kiracının tam adı ve soyadı yazılacak)

Kiracının T.C. Kimlik No

(Kiracının T.C. Kimlik no yazılacak)

Kiracının Adresi

(Kiracının tam adresi yazılacak)

Akdin Başlangıç Tarihi

(Kira sözleşmesinin başlangıç tarihi yazılacak)

Akdin Süresi

(Kira sözleşmesinin süresi yazılacak)

Yıllık Kira Bedeli

(Kira bedelinin yıllık toplamı yazılacak)

Aylık Kira Bedeli

(Her ay ödenecek kira bedeli yazılacak)

Kira Bedelinin Ödeme Şekli

Her...