10 / 05 / 2024

2015 indirimli çevre temizlik vergisi

2015 indirimli çevre temizlik vergisi

Çevre temizlik vergisinin sorumlusu, taşınmazın kullanıcısı oluyor. Vergide indirimli uygulama da bulunuyor. Peki indirimli çevre temizlik vergisi ne kadar? Bu indirimden kimler yararlanabilir? İşte yanıtı..

İndirimli çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Çevre temizlik vergisinin ilk taksiti 1 Mart-31 Mayıs tarihleri arasında ödenecek. Peki, indirimli çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar? Kimler yararlanabilir?

İndirimli çevre temizlik vergisi 2021!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunmuş olduğu çevre temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergide indirim uygulaması da bulunuyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi 2021 uygulaması...

İndirimli çevre temizlik vergisi 2019!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunmuş olduğu çevre temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergide indirim uygulaması da bulunuyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması 2019...

İndirimli çevre temizlik vergisi 2018!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için ödenen çöp vergisinde indirim uygulaması da bulunuyor. Peki, indirimli çevre temizlik vergisi 2018 ne kadar?

2017 indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması!

Çevre temizlik vergisi, her sene belediyelerin temizlik hizmeti için ödeniyor. Vergide indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması da bulunuyor. Peki, 2017 indirimli çevre temizlik vergisi uygulaması ne kadar?

İndirimli çevre temizlik vergisi 2017!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmet için ödenen çevre temizlik vergisini konut ve işyerleri ödüyor. Vergide aynı zamanda indirim uygulaması da bulunuyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi 2017..

İndirimli çevre temizlik vergisi 2016!

Çevre temizlik vergisi için ödenecek bedel taşınmazın türüne ve grubuna göre hesaplanıyor. Vergide, indirim uygulaması da bulunuyor. Peki, indirimli çevre temizlik vergisi 2016 ne kadar?

İzmir Mavişehir’de ruhsat iptalleri başladı!

İzmir 2. İdare Mahkemesi’nin Kasım 2015'te Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Mavişehir Bostanlı Toplu Konut Alanı imar planları iptalinin ardından, ilk inşaat ruhsatı iptal kararı çıktı.

Çevre temizlik vergisi son günü 2015!

Konut ve işyerleri için ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmeti için alınıyor. 2. taksit ödemeleri devam eden çevre temizlik vergisi son günü 2015 ne zaman?

Konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

2464 sayılı Kanun gereğince konutların çevre temizlik vergisi, su faturalarına yansıtılıyor. Faturanın ödenmesi ile vergi de ödenmiş oluyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2015 ne kadar?

İndirimli çevre temizlik vergisinden kimler yararlanabilir?

Çevre temizlik vergisi, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödeniyor. Vergide indirimli uygulama da bulunuyor. Peki indirimli çevre temizlik vergisi ne kadar? İndirimli çevre temizlik vergisinden kimler yararlanabilir?

Çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2015!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu çevre ve temizlik hizmeti için ödeniyor. İkinci taksit ödemelerinin Kasım ayında yapıldığı çevre temizlik vergisi son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Çevre temizlik vergisi dönemleri 2015!

Çevre temizlik vergisi, çöp vergisi olarak da biliniyor. Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödeniyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? İşte çevre temizlik vergisi dönemleri 2015..

2015 indirimli çevre temizlik vergisi Haberi

2015 indirimli çevre temizlik vergisi

İndirimli çevre temizlik vergisi ne kadar?

belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar adına çevre temizlik vergisi ödeniyor.


Bu verginin sorumlusu, taşınmazın kullanıcısı oluyor. Eğer taşınmazda kiracı varsa kiracılar bu vergiyi ödemek ile mükellef oluyor.


Mesken sahipleri su faturaları ile çevre temizlik vergisini ödemiş olurken, işyerleri için bu verginin belediyeye gidilerek ödenmesi gerekiyor. Vergide indirimli uygulama da bulunuyor. Peki indirimli çevre temizlik vergisi ne kadar?


İndirimli çevre temizlik vergisi..

2464 sayılı Kanunun mükerrer 44 üncü maddesinin onikinci fıkrasında, “Bakanlar Kurulu; beşinci fıkradaki tarifede yer alan bina gruplarını belirlemeye ve bu maddenin dördüncü ve beşinci fıkralarında yer alan tutarları yöreler, belediyelerin nüfusları ve bina grupları itibarıyla ayrı ayrı dörtte birine kadar indirmeye...