01 / 05 / 2024

2015 Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı

2015 Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı

Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Pyramids Grup'un uluslararası fuar organizasyonu tecrübesiyle Antalya Expo Center'da herkese kapısını açıyor.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Mermer ve Ahmet Murat Mermer ortaklığında kuruldu.

Parkadana Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Parkadana Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Mermer ve Mahmut Ahmet Ünal ortaklığında kuruldu.

Atakule GYO davası ne durumda 2020!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün 13/11/2015 tarih ve 2015/14 sayılı işleminin yürütmesinin durdurulması ve iptali talebi hakkında açıklama yaptı...

Pietraş Mermer ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pietraş Mermer ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Can tarafından kuruldu.

İş GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ait yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

En çok harcamayı konut ve kiraya yapıyoruz!

TUİK Hanehalkı Bütçe Araştırması’nın 2015, 2016 ve 2017 yıllarına ait verilerinin birleştirilmiş sonuçlarına göre, 3 yıllık süreçte en çok harcama konut ve kiraya yapıldı.

Ordu'ya Körfez yatırımcı ilgi gösteriyor!

Ordu’da Körfez ülkelerinden gelerek gayrimenkul sahibi olan Arap turist sayısı her gün daha da artıyor. 2015, 2016 ve 2017 yıllarında 79’u Suudi Arabistan uyruklu 98 kişinin gayrimenkul aldığı Ordu’da 2018 yılı Ocak-Eylül döneminde 19 Suudi Arabistanlı daha gayrimenkul satın aldı. 

Elazığ'ın mermerine 2 milyon euroluk kredi desteği!

Elazığ'da bulunan Alacakaya Mermer ve Maden, 4 yılda KOSGEB'den toplamda 2 milyon euro hibe ve faizsiz kredi desteği aldı. 2008 ve 2012 yıllarında 70 milyon dolarlık mermer ihracatı gerçekleşti.

Esenler Tuna Mahallesi rezerv alanı imar planı askıda!

Esenler'in Tuna Mahallesi'ndeki alan, Bakanlık Makamının 16/11/2015 tarihli ve 11479 sayılı Olur’u ile Rezerv Yapı Alanı olarak belirlendi. Esenler Tuna Mahallesi rezerv alanı imar planı askıya çıktı..

TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

2018 yılında 70 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ 2015, 2016 ve 2017 yıllarında indirim kampanyası düzenlemişti Peki TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

2018'de inşaat sektörü hız kazanacak!

Mermerciler Derneği Başkanı Abdülkadir Sönmez, mermer ve inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Sönmez, ''2018 yılında inşaat sektöründe ciddi artışlar yaşanacağına inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Tokat'taki inşaat işçilerine Mesleki Yeterlilik Belgesi verildi!

25 Mayıs 2015 tarih ve 29366 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Tokat'ta Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan işçilerin belgelerini verdi.

2015 Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı Haberi

2015 Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı

UZUN zamandır sektörün ve özellikle de yeni açılan ocakların ihtiyacı olan bu fuar, Türkiye'nin en doğru lokasyonlarından birinde ve bütün ocaklara en yakın yerde, mermer sektörüyle buluşacak. Akdeniz bölgesinin yanı sıra, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki taşlara da yakın olan Antalya, tüm doğal taş profesyonellerinin ticaret hacmini arttıracak ve Antalya'nın mükemmel ortamında Turkey Stone ağırlayacak. 



ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Akdeniz ihracatçılar Birliği, İstanbul Doğal Taş Dernekleri Federasyonu ve ANFAŞ tarafından desteklenen Antalya Mermer Fuarı bugün start alıyor. Mermer sektörünün desteğini alan 22 yıllık uluslararası tecrübeye sahip olan Pyramids Grup, hızlı ve etkili bir pazarlama planı ile sektörün bütün ihtiyaçlanm karşılayacak önemli bir adım attı. Antalya'nın tarihi ve turistik yapısının yanı sıra ticarete...