04 / 05 / 2024

2015 Müteahhitlik karnelerinin değerlendirme kat sayıları

2015 Müteahhitlik karnelerinin değerlendirme kat sayıları

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2015 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı.

Müteahhitlik karnelerinin 2017 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karnelerinin 2017 yılı değerlendirme kat sayıları açıklandı. Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Müteahhitlik karnelerinin 2016 yılı değerlendirme kat sayıları açıklandı!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2016 yılı değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı.

Rusya'yla enerji ve müteahhitlik hizmetleri öne çıkıyor!

Suriye politikası dolayısıyla son dönemde gerginlik yaşanan Rusya'yla ticari ilişkilerde enerji ve müteahhitlik hizmetleri ön plana çıkıyor.Türk müteahhitlik firmaları da 2015 yılının ocak-haziran döneminde toplam tutarı 1,8 milyar doları aşan 6 proje üst

Ertok Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertok Müteahhitlik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ersin Yiğit ve Arzu Tokalak tarafından 500 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Güngören'de kuruldu.

İnanoğlu Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnanoğlu Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Amal tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Arnavutköy'de kuruldu.

Bayal Proje Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayal Proje Müteahhitlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barbaros Çark tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Lounge Yapı İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lounge Yapı İnşaat Ve Müteahhitlik Hizmetleri Limited Şirketi Emre Mustafa Karademir tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Müteahhitlik karnelerinin değerlendirme kat sayıları açıklandı!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2015 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı.

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin değerlendirme katsayıları 2015!

Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin 2015 yılına ait değerlendirme katsayıları hakkında tebliğ, 19 Mart 2015 tarihinde 29300 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalite Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Kemalettin Akın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Eymen Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de Ömer Top, Murat Top ortaklığında kuruldu.

Gümüşbaş İnşaat Müteahhitlik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşbaş İnşaat Müteahhitlik Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Mustafa Gümüşbaş Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi kuruldu!

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de Mahmoud Rabıe Müdürlüğü 'nde kuruldu.

2015 Müteahhitlik karnelerinin değerlendirme kat sayıları Haberi

2015 Müteahhitlik karnelerinin değerlendirme kat sayıları


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin (KHK/644) Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı başlıklı 16 ncı maddesi 1 inci fıkrasının (e) bendinde yer alan “Yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin yıllara ait değerlendirme katsayılarını, mimarlık ve mühendislik hizmet bedellerinin hesabında kullanılacak yapı yaklaşık birim maliyetlerini ve proje ve kontrollük islerinde uygulanacak fiyat artış oranlarını tespit etmek ve yayımlamak.” görevi gereği olarak, yapı, tesis ve onarım işleri ihalelerinde kullanılan müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgelerinin yıllara ait değerlendirme katsayılarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirlenmesi ve yayımlanması gerekiyor.


28.03.1981 tarih ve 17293 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan “Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerine Katılma Yönetmeliği” uyarınca, “Devlet Daire ve Kuruluşları, Katma Bütçeli...