04 / 05 / 2024

2015 Özemeksan İnşaat projeleri

2015 Özemeksan İnşaat projeleri

Sektördeki 21 yıllık tecrübesi ile yeni projelere adını yazdıran Özemeksan İnşaat İzmir’de 4 projesini satışa çıkarıyor. Projeler İzmir’in merkezi, Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı bölgesinde hayata geçiriliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İkon Tower Bornova'da yükseliyor!

Özemeksan İnşaat, Bornova’da İkon Tower projesini inşa ediyor. İkon Tower Bornova projesi 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarıyor.

Şehrin Evleri Bornova fiyat listesi!

Şehrin Evleri Bornova fiyat listesi 2+1'lerde minimum 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Özemeksan İnşaat imzası taşıyan Şehrin Evleri projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

İkon Tower Yeşilova Evleri!

Toplam 367 adet konuttan meydana gelen İkon Tower Yeşilova Evleri Özemeksan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje İzmir Yeşilova'da konumlandırılıyor.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

YDA İnşaat 2015 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticare A.Ş.2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısını bugün gerçekleştirdi. İşte toplantıda alınan kararlar ve diğer detayları...

İnşaat istihdam endeksi 2015 yılının son çeyreğinde yüzde 1,9 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının son çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi, geçen yılın son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,9 geriledi.

Metag İnşaat 2015 finansal raporlarını en geç Mayıs'a kadar açıklayacak!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

İntema İnşaat 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama 1 Ocak ile 31 Aralık 2015 dönemine ait geçici vergi beyannamesine ilişkin Gelir Tablosu, Büyük Mükellefler Vergi Dairesine e-beyanname yoluyla verdi.

İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor!

Özemeksan İnşaat imzasına inşa edilen proje İzmir İl'i Bornova'da yükseliyor. Projede 102 adet daire yer alıyor. İzmir Şehrin Evleri'nde fiyatlar 275 bin TL 'den başlıyor.

Tek-Art İnşaat 2015'e ait geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A. Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılına ait geçici vergi beyannamesini yayınladı. Beyanname Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre düzenlenmedi.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'tan 2015'e vergi beyannamesi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. geçici vergi beyannamesi ekinde verilen sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş olan 1 Ocak - 31 Aralık 2015 dönemine ait gelir tablosunu yayınladı.

Özemeksan İnşaat İzmir yeni kent merkezinde arsa arıyor!

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor" dedi.

2015 Özemeksan İnşaat projeleri Haberi

2015 Özemeksan İnşaat projeleri

İzmir’in merkezi, Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı bölgesinde hayata geçirilen projelerde üstün malzeme kalitesi ve minimalist mimari yaklaşımlar ön plana çıkıyor.


BRAND OFFICE - Geleceğin Ofis Vizyonu

İzmir’in yeni kent merkezi Bayraklı’da hayata geçirilen projede 7 katta toplam 70 adet ofis yer alıyor. Ofis satışlarının Ağustos-Eylül ayları arasında başlayacağını dile getiren Özemeksan İnşaat Kurumsal İletişim Koord. Sedef Dugalı, geleceğin ofis vizyonunu yarattıklarını ve benzersiz bir lokasyonda çok karlı bir yatırıma imza atılacağını söyledi. ‘Biz müşterilerimize az katta çok fazla iş ve sosyal imkan sunuyoruz, bu yüzden yüksek katlı ofis projelerinden daha farklıyız, ortak kullanım sosyal alanlarda yer alacak spor merkezi ile çalışanların motivasyonunu düşünüyoruz.Sadece çalışanları değil, onların ailelerini de düşünerek, çalışanların çocuklarını bırakabilecekleri özel çocuk oyun alanları da tasarladık. Kapalı...