30 / 04 / 2024

2015 satılık ucuz konut

2015 satılık ucuz konut

CHP meclis üyesi Mehmet Sucu; 'Bu proje ile ilgili odaların görüşünü aldım. Vatandaşımıza ucuz konut üretmek için hazırlanmış, kamu yararı taşıyan bir proje, bu projeyi destekliyoruz' dedi.

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017!

İstanbul Avrupa Yakası'nda ucuz daire arayanlar için "İstanbul Avrupa Yakası ucuz satılık daireler 2017" başlıklı haberimizde konut projelerini inceledik. Avrupa Yakası'nda daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. 10 bin 240 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Samsun Ladik satılık konut fiyatları!

TOKİ Samsun Ladik satılık konut fiyatları 97 bin 272 TL'den başlıyor. Ödemeleri 120 ay vade şeklinde yapılabilen projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

TOKİ Konya Meram Konutları satılık!

TOKİ Konya Meram Konutları satılık daire tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 180 ya da 240 ay taksit imkanı sunan projede başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinin açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak...

Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Bulvar İstanbul Cadde satılık mağazaların fiyatları 850 bin liradan başlıyor. Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul Cadde mağazalarının açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü yapılıyor...

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015!

TOKİ Adana Projesi'nde aylık 250 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular TÜED Adana Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor. İşte Adana'da satılık TOKİ Evleri 2015 detayları...

İstanbul’daki satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı açıklandı!

Eylül 2015 Emlak Endeksi‘ne göre İstanbul’da satılık konutların metrekare ortalama satış fiyatı 3.353 lira ulaştı. Yıllık artış oranı ise yüzde 10’u buldu. Eylül 2015 itibariyle kiralık konutların metrekare ortalama fiyatı ise 21 TL.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

2015 satılık ucuz konut Haberi

2015 satılık ucuz konut

Geneyik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için hazırlanan planla ilgili söz alan CHP meclis üyesi Mehmet Sucu; "Bu proje ile ilgili odaların görüşünü aldım. 

Vatandaşımıza ucuz konut üretmek için hazırlanmış, kamu yararı taşıyan bir proje, bu projeyi destekliyoruz. Sosyal donatıları, okul alanları, cami alanı, yeşil alan ihtiyacı herşey düşünülmüş. Kentin konut açığını kapatacak, vatandaşın ucuz konut edilmesine zemin hazırlayacağı için destekliyoruz" dedi. 


" Konut fiyatlarının artması arsa bedellerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor" 


CHP meclis üyesi Sucu'nun açıklaması üzerine açıklama yapan başkanvekili Osman Toprak; "Konut fiyatlarının artması, arsa bedellerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Bizde bu tür çalışmalar yaparak, maliyetleri aşağıya çekiyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi. Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda 50 madde görüşüldü.3 maddeye komisyon çalışmaları tamamlanmadığı için ek süre...