08 / 05 / 2024

2015 sektör hedefleri

2015 sektör hedefleri

Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan gayrimenkul sektörünün önemli isimleri sektörün geleceğini tartıştı. Sektördeki inovasyona vurgu yapılırken “Marka olmanın şartı inovasyondan geçiyor” denildi.

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu yayınladı!

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu açıklandı!

YEM tarafından hazırlanan "Türk Yapı Sektörü 2015 Raporu"na göre dünya genelinde inşaat harcamaları 2015 yılında nominal olarak değer bazında yüzde 4 büyüdü ve 9,72 trilyon dolara ulaştı.

Aksaray'da 2016 yılı inşaat sektörü hedefleri büyüdü!

2015 Yılında Aksaray'da el değiştiren konut satışları 2016 yılı için de inşaat sektöründe hedeflerin büyümesine yol açtı. Vatandaşlar daha çok eski konutlarını satıp yeni konutlara yöneliyor.

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü 2015'i rekorla kapattı!

İki seçim süreci atlatan inşaat sektörü, 'bekle gör' döneminin ardından 2015'i de rekorla kapattı. 1.2 milyonluk satışa imza atan sektör bu yıl gaza basacak.

Emlak sektörü 2015'te ayağa kalkamadı!

Emlak sektörü 2015 yılında üst üste gelen ekonomik, güvenlik ve siyasi sorunlar sebebiyle bir hayli atak yapamadı. Siyasi istikrarın tekrardan yakalanması ile umutlanan emlak sektörüne en büyük darbeyi ise Rusya vurdu.

İnşaat sektörü temsilcilerinden 2015-2016 değerlendirmesi!

İnşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Özen Kuzu, Şemsettin Aydın, Sefa Demirbaş, Habib Arıkan ve Ahmet Yıldız 2015-2016 yılı konut piyasasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gayrimenkul, 2015 yılının kazanan sektörü oldu!

Bugünün en parlak sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörü 2015 yılı gibi inişlerin – çıkışların bolca yaşandığı ama sonunda bahar kıvamında rekora koşan bir yılı geride bırakmaya hazırlanıyor.

Turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10 düşüş ile kapatacak!

Rus turist sayısındaki azalma ve kurlardaki yükselişle birlikte turizm sektörü 2015 yılını yüzde 10’luk küçülmeyle kapatmaya hazırlanıyor. 2016 için sektörün gidişatını yabancı turistlerle, Antalya-Dalaman hattı belirleyecek.

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu!

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Temel makroekonomik göstergelerden sektör içi üretim rakamlarına kadar çok çeşitli bilgi ve istatistikleri içeren göstergede, istatistiki datalar bir arada bulunuyor.

İnşaat sektörü büyüdü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Eylül 2015 'Aylık Sektör Raporu'nu açıkladı. İnşaat sektörü, 2015 yılı ikinci çeyreğinde yüzde 2,0 büyüdü.

Türk yapı sektörü Turkeybuild İzmir'de buluşuyor!

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir bu yıl 5 – 8 Kasım 2015 tarihlerinde, yeni fuar alanı “Fuar İzmir – Gaziemir”de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

İnşaat sektöründeki borç, kriz çıkarabilir!

Konut satışlarının son 4 ayda düşüş yaşandığını belirten Sebo Gayrimenkul'ün sahibi Sebahattin Gülçiçek, "Bütün sektör 1 Kasım seçimlerine odaklandı. 2015 yılındaki siyasi gerilim ve faizlerdeki yükseliş sektörün büyümesini engelledi" dedi.

2015 sektör hedefleri Haberi

2015 sektör hedefleri

Türkiye ekonomisinin önemli lokomotiflerden gayrimenkul sektörü, sektörün geleceğini, değişimini ve sektördeki inovasyonu tartışmak için bir araya geldi. ‘4. Gayrimenkul Liderler Zirvesi’ dün İstanbul’da gerçekleştirilirken, zirvenin başlığı ise ‘Gayrimenkul sektöründe değişim ve inovasyon’du. Zirvedeki ilk oturumda sektörün 2015 yılı hedefleri konuşuldu. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdür Kaan Yücel’in katıldığı hedeflerin tartışıldığı oturumun moderatörlüğünü ise Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal yaptı. Oturumda konuşan Çetinsaya, inşaat sektörünün Türkiye’nin gurur kaynağı olduğunu belirterek, “İnşaat sektörü büyüdükçe, Türkiye büyümeye devam edecektir. Bu sektör içeride ve dışarıda artık bir markadır. Birçok sektöre de canlılık veren çok önemli bir sektördür”dedi.


Standartları yukarı çekiyoruz

Gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarıya çekerek özellikle inşaat sistemleri,...